Waar kun je de film ‘De Piraten van Hiernaast 2’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film De Piraten van Hiernaast 2 (2022) online kijken kunnen. Deze film, ook wel ‘De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant’ genoemd, is het vervolg op de hitfilm De Piraten van Hiernaast. Het is een familiefilm met onder meer Egbert-Jan Weeber en Tygo Gernandt. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘De Piraten van Hiernaast 2’ (2022) online kijken?

Pathé Thuis➡️ Ga direct naar De Piraten van Hiernaast 2 bij Pathé Thuis. Bij deze streamingdienst is de film sinds 7 juli 2022 te zien.
❌ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden. De Piraten van Hiernaast is wel bij deze streamingdienst te bekijken, dus er is een kans dat het vervolg binnenkort ook aan het aanbod toegevoegd wordt.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft De Piraten van Hiernaast 2 niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is De Piraten van Hiernaast 2 nu niet te zien.

Verhaal en trailer van ‘De Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant’ (2022)

De Piraten van Hiernaast voelen zich helemaal thuis in Zandwijk, maar de sfeer bekoelt als er ninja’s in de straat komen wonen. Piraten en ninja’s zijn immers gezworen vijanden! Terwijl Piratenkapitein Hector Donderbus uit alle macht probeert om van zijn nieuwe buren af te komen, worden zijn zoon Billy en ninjadochter Yuka juist vrienden. De piraten dagen de ninja’s uit om de ultieme strijd aan te gaan tijdens de jaarlijkse zeskamp in het dorp. Wie zal de wedstrijd winnen? Ninja’s zijn natuurlijk sneller en leniger, maar piraten zijn de beste valsspelers van de zeven zeeën…

Streaming informatie over de film

TitelDe Piraten van Hiernaast: De Ninja’s van de Overkant
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 32 minuten
TaalNederlands
CategorieFamiliefilm
IMDb6,4 uit 40 stemmen
RegisseurPim van Hoeve
CastEgbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Jung Sun den Hollander, Sarah Janneh, Samuel Beau Reurekas, Matti Stooker, Celeste Holsheimer, Peter van Heeringen, Kyana Pacis, David Lucieer, Nyncke Beekhuyzen, Bert Hana, Sytske van der Ster

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.