Familiefilm ‘De Piraten van Hiernaast’ (2020) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de avontuurlijke Nederlandse familiefilm De Piraten van Hiernaast uit 2020 geselecteerd. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 67% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. De Piraten van Hiernaast is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Disney+, HBO Max, Viaplay of Amazon Prime Video, maar wel op Videoland, Film1 en NLZIET via de NPO.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

De Piraten van Hiernaast (2020) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was Castle Falls nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 17 van 2022 is De Piraten van Hiernaast de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Pim van Hoeve en heeft in de cast sterren als Egbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Samuel Beau Reurekas en Matti Stooker. Deze week is De Piraten van Hiernaast maar liefst 67% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €2,99. Je hebt tot en met maandag 2 mei 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘De Piraten van Hiernaast’ (film, 2020)

In De Piraten van Hiernaast wordt het saaie kustplaatsje Zandwijk aan Zee op stelten gezet door de komst van de zwaardvechtende en rum-drinkende piratenfamilie Donderbus. Terwijl de suffe buurtbewoners de waakhaai en huis-octopus maar niets vinden, sluit de elfjarige Michiel, ondanks hun verschillen, vriendschap met de stoere piratenjongen Billy. Maar hij dreigt zijn nieuwe vriend te verliezen wanneer aartsvijand Knokige Krelis plots opduikt. Samen met hun buurmeisje Elizabeth gaan de jongens de strijd aan tegen de gevaarlijkste piraat op zee…

TitelDe Piraten van Hiernaast
SoortFilm
Jaar2020
TaalNederlands
Duur1 uur en 34 minuten
CategorieFamilie, Avontuur
IMDb5,9 uit 288 stemmen
RegisseurPim van Hoeve
CastEgbert Jan Weeber, Tygo Gernandt, Samuel Beau Reurekas en Matti Stooker

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film De Piraten van Hiernaast uit 2020, die tot voor kort nog tegen een huurprijs van €3,99 (HD) / €2,99 (SD) op de streamingdienst te zien was en te koop is voor €5,99 (HD) / €5,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Dutch FilmWorks