Waar kun je de film ‘The Piper’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de horrorfilm The Piper (2023) online kijken kunnen. In deze spannende film moet een jonge componiste het laatste concert van haar overleden mentor afmaken. Het spelen van zijn bladmuziek blijkt alleen ernstige gevolgen te hebben. Hieronder geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘The Piper’ (2023) online kijken?

The Piper draait vanaf 25 januari 2024 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Zoek direct naar The Piper bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt films vaak als een van de eersten toe aan het aanbod, maar een releasedatum is er nu nog niet. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft The Piper niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxThe Piper is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘The Piper’ (2023)

Een jonge componiste krijgt de opdracht om het laatste concert van haar overleden mentor af te maken dat onvoltooid bleef na diens onverwachte dood. Al snel ontdekt ze dat het spelen van de door haar mentor geschreven noten verschrikkelijke – zelfs dodelijke – gevolgen heeft. Haar eigen leven riskerend, begint ze aan de missie om de oorsprong van de melodie en de kwaadaardige kracht die het heeft opgewekt, te ontrafelen.

Streaming informatie over de film

TitelThe Piper
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 36 minuten
TaalEngels
CategorieHorror
RegisseurErlingur Thoroddsen
CastCharlotte Hope, Julian Sands, Kate Nichols

Synopsis: Dutch FilmWorks

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.