Waar kun je de nieuwe film ‘Pinocchio’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Pinocchio (2022) online kijken kunnen. De live-actionfilm over dit geliefde Disney-personage is gemaakt door Oscarwinnaar Robert Zemeckis. In dit artikel geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Disney+, Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de live-actionfilm film ‘Pinocchio’ (2022) online kijken?

Robert Zemeckis wist een Oscar te winnen voor zijn legendarische film Forrest Gump (1994). Nu mag hij opnieuw met Tom Hanks (Elvis) samenwerken, die de rol van Geppetto op zich neemt. Verder zul je ook (de stemmen van) acteurs als Joseph Gordon-Levitt, Angus Wright, Cynthia Erivo, Keegan-Michael Key en Luke Evans terug horen en kun je genieten van een hartverwarmend verhaal. In de onderstaande tabel vind je welke streamingdienst de nieuwe film in het aanbod heeft opgenomen.

Disney+➡️ Ga meteen naar Pinocchio op Disney+ in Nederland. Hier is de gloednieuwe film sinds september 2022 te zien.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Pinocchio niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Pinocchio nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Pinocchio’ (2022)

Academy Award-winnaar Robert Zemeckis regisseert deze liveaction-versie van het geliefde verhaal over de spannende avonturen van een houten pop die hoopt een echte jongen te worden. Tom Hanks kruipt in de huid van Gepetto, de houtsnijder die Pinokkio (Benjamin Evan Ainsworth) maakt en behandelt als een echte zoon. Joseph Gordon-Levitt is Japie Krekel, Pinokkio’s gids en “geweten”.

De voor een Academy Award genomineerde Cynthia Erivo speelt de Blauwe Fee. Keegan-Michael Key is Jantje “Fatsoen”. Sofia de zeemeeuw, een nieuw personage, wordt gespeeld door, de voor een Academy Award genomineerde, Lorraine Bracco. Luke Evans vervult de rol van de Koetsier. Verdere rollen zijn voor Kyanne Lamaya als Fabiana (en haar marionet Sabina), Giuseppe Battiston als Stromboli en Lewin Lloyd als Lampepit.

Trailer 2 | Pinocchio | Disney+

Streaming informatie over de film

TitelPinocchio
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 51 minuten
TaalEngels
CategorieFamilie, Fantasy, Musical
RegisseurRobert Zemeckis
CastTom Hanks, Bejamin Evan Ainsworth, Joseph Gordon-Levitt, Keegan-Michael Key, Cynthia Erivo, Luke Evans

Synopsis: Disney