Waar kan ik de film Pieter Konijn 2: Op de Vlucht (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Pieter Konijn 2: Op de Vlucht (2021) online kijken kunnen. In de zomer van 2021 verscheen de Amerikaanse animatiefilm onder de regie van Will Gluck onder de Engelse titel Peter Rabbit 2: The Runaway. In dit artikel geven wij aan aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Disney+, Videoland, Pathé Thuis of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film Pieter Konijn 2: Op de Vlucht (2021) online kijken?

✅ Pathé Thuis: Bij deze streamingdienst kun vanaf 8 oktober 2021 naar de film kijken. Ga direct naar Pieter Konijn 2: Op de Vlucht bij Pathé Thuis.

⛔️ Deze film is op het moment van schrijven niet te zien in het Nederlandse aanbod van streamingdiensten als Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ of Videoland.

Verhaal van Pieter Konijn 2: Op de Vlucht (2021)

Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, Pieter kan zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden.

Pieter Konijn Op De Vlucht - Teaser trailer [Nederlands gesproken]

Streaming informatie over de film

SoortFilm
Jaar2021
TaalEngels / Nederlands
Duur1 uur en 33 minuten
CategorieAnimatie, Avontuur, Komedie
IMDb6,2 uit 6.900 stemmen
RegisseurWill Gluck
CastDomhnall Gleeson, Rose Byrne, James Corden, Margot Robbie, Domhnall Gleeson, David Oyelowo, Elizabeth Debicki, Lennie James, Aimee Horne, Colin Moody

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.