De gloednieuwe film ‘Peter Pan & Wendy’ is gearriveerd op Disney+

Op naar Neverland. Vandaag arriveren we in het land waarin Peter Pan, Tinkerbell en Kapitein Haak wonen, de plek waar Wendy Darling met haar broers terechtkomt en verstrikt raakt in een groots avontuur. Hoe dit allemaal gaat zie je in Peter Pan & Wendy, een splinternieuwe film die vanaf vandaag op Disney+ te vinden is.

→ Meld je nu aan bij Disney+ en krijg ruim 16% korting om naar alle films en series van Pixar, Star, Marvel, National Geographic, Star Wars en Disney te kijken ✅

Op reis naar Neverland in ‘Peter Pan & Wendy’

Het verhaal van Peter Pan zal je vast wel bekend zijn uit de animatiefilm Peter Pan (1953) of anders misschien uit Steven Spielbergs Hook (1991). De versie die vandaag verschenen is focust zich op Wendy Darling, een meisje dat bang is om haar kindertijd achter zich te laten. Samen met Peter Pan, Tinkerbell en haar eigen broers reist ze naar Neverland, waar ze Captain Hook ontmoet. Dit is volgens Disney+ “het begin van een spannend en gevaarlijk avontuur dat Wendy’s leven voor altijd zal veranderen”.

De grootste rollen worden vertolkt door nieuwkomer Alexander Molony als Peter Pan, Resident Evil: The Final Chapter-actrice Ever Anderson (de dochter van Milla Jovovich en Paul W.S. Anderson) als Wendy Darling, black-ish-actrice Yara Shahidi als Tinkerbell en Fantastic Beasts-acteur Jude Law als Kapitein Haak. De regie lag in handen van David Lowery, die eerder films als The Green Knight, Pete’s Dragon en A Ghost Story maakte.

Drie redenen om deze film te kijken:
1️⃣ Jude Law in de iconische rol van Captain Hook
2️⃣ Na Cruella (2021) en Pinocchio (2022) is het eindelijk weer tijd voor een nieuwe live-actionbewerking
3️⃣ Het nieuwste werk van de geprezen regisseur David Lowery

‘Peter Pan & Wendy’ is nu te zien op Disney+

Eindelijk is het zover. Op vrijdag 28 april heeft Disney+ de gloednieuwe film eindelijk aan het aanbod toegevoegd. Het is een van de laatste titels die in april verschenen is, maar ook in mei staan er alweer leuke films en series op het programma. Op 2 mei komt de nieuwe historische serie A Small Light, over Otto Franks secretaresse Miep Gies, bijvoorbeeld naar de streamingdienst en op 25 mei is het tijd voor een gloednieuw seizoen van The Kardashians.

Benieuwd wat er nog meer op de planning staat? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Disney+ per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de film

Wendy van Dalen, een jong meisje dat bang is haar kindertijd achter zich te laten, ontmoet Peter Pan, een jongen die niet volwassen wil worden. Samen met haar broers, het elfje TinkerBell en Peter reist Wendy naar het magische Nooitgedachtland. Daar ontmoet ze de beruchte piratenleider Kapitein Haak, en begint een spannend avontuur dat haar leven voor altijd zal veranderen.

TitelPeter Pan & Wendy
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 46 minuten
TaalEngels
CategorieFantasy, Actie, Avontuur
RegisseurDavid Lowery
CastJude Law, Alexander Molony, Ever Anderson, Yara Shahidi, Alyssa Wapanatâhk, Joshua Pickering

Synopsis: Disney+

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.