‘Massa is Kassa’-kijkers smullen: Peter Gillis gaat samenwonen

Zat je vanavond niet voor de buis en wil je graag weten wat je hebt gemist? Wij helpen je graag een handje en lichten een aantal opmerkelijke reacties op Twitter uit. Zo sprak men ditmaal volop over het heugelijke nieuws dat Peter gaat samenwonen met zijn nieuwe vriendin Wendy bij Familie Gillis: Massa is Kassa. Je kunt via het aanbod van KIJK onder andere online bij NLZIET de volledige aflevering terugkijken.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Aflevering van vanavond: Peter Gillis vraagt zijn nieuwe vriendin Wendy van Hout of ze met hem wilt samenwonen

Het nieuwste seizoen van Familie Gillis: Massa is Kassa staat hoofdzakelijk in het teken van de nieuwste toevoeging aan het gezin van Peter Gillis: zijn vriendin Wendy van Hout. En dat zorgt voor heel wat opmerkelijke momenten, waar kijkers online volop over meetikken met hun meningen via social media. Hieronder vind je twee opmerkelijke fragmenten uit de aflevering van gisteren.

De aflevering van vorige week eindigde nog met een flinke cliffhanger, want ons ‘Petertje’ ging op één knie voor Wendy met een belangrijke vraag. Direct op het begin van de aflevering van vanavond bleek hij haar te hebben gevraagd om in het nieuwe huis te gaan samenwonen. En op dat aanzoek antwoordde ze dan ook volmondig JA, zo blijkt uit de linker video. Rechts zie je dat de magnetron popcorn op tafel staat bij Mieke en Johnny om kennis te maken met Peters nieuwe vriendin, al werd het huisje er bijna voor in de as gelegd.

Kijkers reageren via Twitter: “Jissis, die bolle knalt gelijk de plafonnière kapot met de champagnekurk!”

Benieuwd naar de reacties van kijkers? @dropshotx schrijft bijvoorbeeld over de hoeveelheid gekus, geknuffel en lieve woordjes over en weer: “Ik vind dat we deze eerste 2 minuten al weer de max hebben bereikt qua neppe klefheid, terwijl @Ra_ch_el__ en @Zoeffie1 hun verbazing uiten over het feit dat Wendy al zo snel op de billboards mag en het interieur gaat uitzoeken. Daarnaast lezen we (de gebruikelijke) opmerkingen van voor- en tegenstanders van dit veelbekeken wekelijkse SBS6-programma. Hier vind je een greep uit de berichten die op social media werden geplaatst.

Volledige aflevering is hieronder gratis te zien

Mocht je benieuwd zijn geworden naar de volledige uitzending van vanavond, dan hebben we goed nieuws voor je. Je kunt via KIJK en online tv bij NLZIET alles terugkijken, maar ook hieronder hebben we de video ingesloten. Zo kun je ruim 40 minuten genieten van de excentrieke en nooit saaie familie Gillis en hun leven als eigenaars van vakantieparken. Veel kijkplezier gewenst.