Kijkers liggen in een deuk om Leonie in ‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’: “Ik hou van die vrouw”

Deze week is Het Perfecte Plaatje Op Reis van start gegaan. Van de acht BN’ers die in Zuid-Afrika probeerden de mooiste kiekjes te schieten, viel vooral Leonie ter Braak op tijdens de eerste aflevering. Kijkers op social media liggen in een deuk om de uitspraken van de actrice en presentatrice.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Het Perfecte Plaatje Op Reis’ is weer van start gegaan

Een van de populairste Nederlandse televisieprogramma’s is terug! Op woensdag 10 mei ging Het Perfecte Plaatje Op Reis van start op RTL 4. Dit keer vertrokken de deelnemers niet naar Argentinië maar naar Zuid-Afrika om als ware fotografen aan de slag te gaan. Onder leiding van Tijl Beckhand moeten ze iedere aflevering twee opdrachten volbrengen.

Het Perfecte Plaatje wordt altijd erg goed bekeken en ook nu zaten kijkers weer massaal voor de buis om te genieten van de eerste aflevering. Hierin zagen ze presentator Rick Brandsteder, presentatrice Tatum Dagelet, presentator Jaap Jongbloed, zanger Rob Dekay, zangeres Numidia, Youtuber Wildebras, influencer Eloise van Oranje en presentatrice Leonie ter Braak. Vooral die laatste viel erg op.

Nederlandse kijkers liggen in een deuk om Leonie

Meerdere keren werd Leonie tijdens de eerste aflevering geconfronteerd met knappe mannen en daar kreeg ze het behoorlijk warm van. Zo mocht ze tijdens de eerste opdracht voor een foto van medekandidaat Rob Dekay poseren met een sexy strandgast en kwam er ook voor de tweede opdracht een knap model opdraven. Kijkers liggen in een deuk om de reacties van Leonie op al dit mannelijk schoon.

Bekijk hieronder direct de trailer

Ben je nog niet begonnen aan de eerste aflevering van het nieuwe seizoen? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bezoek direct de kijkpagina op NLZIET.

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.