Waar kun je ‘Het Perfecte Plaatje’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Veel Nederlandse tv-kijkers volgen wekelijks het nieuwe seizoen van Het Perfecte Plaatje 2023, maar wat nou als je de uitzending gemist hebt? Gelukkig kun je alle afleveringen binnenkort online terugkijken. In dit artikel geven wij aan of dit programma op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals NLZIET, Netflix, Viaplay, Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

Waar kun je het tv-programma ‘Het Perfecte Plaatje’ online terugkijken als je de uitzending gemist hebt?

Sinds woensdag 4 oktober 2023 wordt het achtste seizoen van Het Perfecte Plaatje wekelijks om 20:30 uur uitgezonden op RTL 4. Maar is het daarnaast ook mogelijk om dit programma te streamen? In de onderstaande tabel vind je meer informatie.

✅ NLZIET➡️ Ga meteen naar Het Perfecte Plaatje bij NLZIET. Nieuwe afleveringen van de serie zijn hier sinds woensdag 4 oktober te streamen doordat ze onderdeel uitmaken van het aanbod van RTL. Ook oude seizoenen kun je terugkijken. En je kunt een abonnement nu 14 dagen gratis uitproberen.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet dit programma zien.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze videodienst heeft Het Perfecte Plaatje niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDit tv-programma is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
✔️ VideolandRTL is eigenaar van Videoland en ook hier vind je in 2023 dus wekelijks een nieuwe aflevering van Het Perfecte Plaatje. Let wel, RTL zet hier als het goed is de afleveringen pas één dag ná de televisie-uitzending online. Dat betekent dat er sinds donderdag 5 oktober iedere week een gloednieuwe aflevering verschijnt.

Verhaal en trailer van ‘Het Perfecte Plaatje’

In dit programma treden bekende Nederlanders buiten hun comfortzone door hun kunsten áchter de camera vertonen in plaats van ervoor. Onder leiding van presentator Tijl Beckand gaan de kandidaten ieder voor het mooiste plaatje. Zij gaan de strijd met elkaar aan en proberen hun geliefde hobby naar een hoger niveau te tillen door middel van spectaculaire en uitdagende fotoshoots. De kandidaten worden beoordeeld door professionals uit het vak.

Streaming informatie over de serie

TitelHet Perfecte Plaatje
SoortSerie
Jaar2016-
TaalNederlands
Duur8 seizoenen
CategorieSpelshow
PresentatorTijl Beckand
DeelnemersSylvia Geersen, Waldemar Torenstra, Henry Schut, Annemarie van Gaal, Loes Haverkort, Anna Drijver, Sergio Yvent, Frans Duijts, Niek Roozen, Quinty Misiedjan

Synopsis: NLZIET

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.