Op déze datum is ‘Het Perfecte Plaatje’ terug op de buis

Het Perfecte Plaatje Op Reis ligt nog vers in het geheugen en toch kunnen we nu alweer vooruit gaan kijken. RTL heeft vandaag namelijk aangekondigd wanneer er een regulier seizoen van Het Perfecte Plaatje verschijnt en dit duurt helemaal niet lang meer. Het aftellen kan dus gaan beginnen.

Ga nu naar NLZIET en kijk 14 dagen gratis naar meer dan 200.000 programma’s, series en films van SBS, RTL, NPO en meer ✅

‘Het Perfecte Plaatje’ is in oktober terug

Oktober wordt een bomvolle maand op RTL, zo kondigen zij vandaag aan. Zo kun je de hele maand op RTL 8 kijken naar ‘Hartstochtelijke Herst’-films, is er op RTL 7 een Marvel-week en verschijnt er een nieuw seizoen van I Can See Your Voice.

Ook Het Perfecte Plaatje staat dus weer op het programma. Het achtste seizoen hiervan is vanaf woensdag 4 oktober te zien op RTL 4. Je kunt er iedere week om 20:30 uur voor voor de buis gaan zitten. Terugkijken doe je op de streamingdiensten NLZIET en Videoland.

Dit zijn de kandidaten van ‘Het Perfecte Plaatje 2023’

Zoals altijd zal Tijl Beckand de presentatie van Het Perfecte Plaatje weer op zich nemen, bestaat de jury uit William Rutten en Cynthia Boll en moeten verschillende BN’ers hen weer overtuigen van hun kundigheid achter de camera. Het enige dat dus anders is, is wie er deze keer tijdens de foto-opdrachten hun beste beentje voor moeten zetten. De kandidaten zijn deze keer als volgt:

  • Model en Bachelorette Sylvia Geersen
  • Acteur Waldemar Torenstra
  • Studio Sport-presentator Henry Schut
  • Financieel expert en ondernemer Annemarie van Gaal
  • Actrice Loes Haverkort
  • Actrice Anna Drijver
  • First Dates-icoon Sergio Yvent
  • Zanger Frans Duijts
  • Acteur Niek Roozen
  • Influencer Quinty Misiedjan

Waar gaat het verhaal van ‘Het Perfecte Plaatje’ over?

In dit programma treden bekende Nederlanders buiten hun comfortzone door hun kunsten áchter de camera vertonen in plaats van ervoor. Onder leiding van presentator Tijl Beckand gaan de kandidaten ieder voor het mooiste plaatje. Zij gaan de strijd met elkaar aan en proberen hun geliefde hobby naar een hoger niveau te tillen door middel van spectaculaire en uitdagende fotoshoots. De kandidaten worden beoordeeld door professionals uit het vak.

TitelHet Perfecte Plaatje
SoortSerie
Jaar2016-
TaalNederlands
Duur8 seizoenen
CategorieSpelshow
PresentatorTijl Beckand
DeelnemersSylvia Geersen, Waldemar Torenstra, Henry Schut, Annemarie van Gaal, Loes Haverkort, Anna Drijver, Sergio Yvent, Frans Duijts, Niek Roozen, Quinty Misiedjan

Synopsis: NLZIET

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.