‘Perfect Addiction’ is de nieuwe film voor ‘After’-fans (en verschijnt deze vrijdag al)

Al sinds de eerste film in 2019 verscheen is de hele wereld in de ban van erotische After-reeks. Er zijn inmiddels vier films over Hardin en Tessa verschenen en ook de vijfde film staat op het programma, maar daar moeten we nog wel even geduld voor hebben. Gelukkig kunnen we in de tussentijd terecht op Amazon Prime Video voor Perfect Addiction.

→ Je kunt nu 30 dagen gratis naar alle films en series op Amazon Prime Video kijken ✅

Hier gaat de erotische actiefilm ‘Perfect Addiction’ over

Perfect Addiction is net als de After-reeks gebaseerd op een erotische roman die eerst op Wattpad verscheen, kent een pikante love triangle die doet denken aan die uit de eerste After-film én werd gemaakt door Castille Landon, de regisseur die ons After We Fell en After Ever Happy bracht. Genoeg redenen voor fans van After om deze titel op hun kijklijst te zetten!

De film draait om MMA-trainer Sienna Lane. Zij is gelukkig met haar vriend Jax en heeft het verder ook prima voor elkaar, maar dan ontdekt ze dat Jax vreemdgaat… met haar jongere zusje. Dit ultieme verraad vraagt om een wraakactie en Sienna wil Jax daar pakken waar het hem het meeste raakt: in de ring. Ze schakelt de hulp in van Kayden Williams, een ongedisciplineerde, arrogante en geweldige vechter. Om Jax te kunnen pakken, moeten ze alleen wel eerst leren samenwerken. De hoofdrollen worden gespeeld door Kiana Madeira (Fear Street-trilogie) en Ross Butler (To All The Boys I’ve Loved Before-reeks).

Perfect Addiction | Official Trailer | Prime Video

‘Perfect Addiction’ verschijnt op 24 maart op Amazon Prime Video

Enthousiast geworden? De gloednieuwe film is vanaf vrijdag 24 maart 2023 te zien op Amazon Prime Video. Daarnaast zijn er deze maand nog veel meer interessante titels naar de streamingdienst gekomen, waaronder de serie Daisy Jones and the Six, gebaseerd op het populaire boek dat inmiddels is uitgegroeid tot een TikTok-fenomeen. Op 31 maart komt de nieuwe serie The Power ook nog naar de streamingdienst.

Ook After weer eens zien? Bekijk de vier films direct op Amazon Prime Video 😍

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Amazon Prime Video per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met het complete aanbod van de streamingdienst.

Meer informatie over de film

MMA-trainer Sienna Lane (Kiana Madeira) dacht dat ze eindelijk haar leven op orde had: een mooi appartement, haar droombaan en Jax ( Matthew Noszka)… totdat het mis ging, toen ze Jax betrapte op het vreemdgaan met haar jongere zusje. Geconfronteerd met het ultieme verraad van haar vriend en zusje, zint Sienna op wraak en wil Jax raken waar het het meeste pijn doet: in de ring. De perfecte gelegenheid doet zich voor in de vorm van Kayden Williams (Ross Butler). Kayden is humeurig en ongedisciplineerd, maar zonder twijfel een geweldige vechter. Kayden en Sienna beseffen al snel dat ze, om hun doelen te bereiken, moeten samenwerken om Jax in de ring te verslaan. Maar als Sienna en Kayden buiten de ring nader tot elkaar komen, wordt de weg naar de kampioenstitel iets ingewikkelder.

TitelPefect Addiction
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 47 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek, Actie
RegisseurCastille Landon
CastKiana Madeira, Ross Butler, Matthew Noszka, Bree Winslow, Nicholas Duvernay, Manu Bennett

Synopsis: Amazon Prime Video

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.