Waar kun je de serie ‘Peppa Pig’ (2004-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie ‘Peppa Pig’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2004 met een IMDb-score van 6.3 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, Canal+ Series, CineMember, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Serie ‘Peppa Pig’ uit 2004 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De serie Peppa Pig is een titel uit het jaar 2004 in het genre ‘Familie’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 6.3, maar waar kun je deze serie als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Disney+➡️ Ga meteen naar Peppa Pig bij Disney+. Hier is de serie op het moment van schrijven te zien met seizoen 1 tot en met 6. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 15% korting op een jaarabonnement.
✅ HBO Max➡️ Ga meteen naar Peppa Pig bij HBO Max. Momenteel staan de eerste vier seizoenen van de animatieserie hier online. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 37% korting op een jaarabonnement.
✅ Viaplay➡️ Ga meteen naar Peppa Pig bij Viaplay. Seizoen 1 en 2 zijn hier te streamen. Als je je nu aanmeldt, dan krijg je tot 12,5% korting op een jaarabonnement.
✅ Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Peppa Pig bij Amazon Prime Video. Ook via dit video on demand-platform kun je naar het eerste seizoen van de kinderserie kijken. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔ Pathé ThuisJe kunt bij Pathé Thuis een breed aanbod van films huren of kopen zonder abonnement, maar deze titel is er niet te zien.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze serie niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ Canal+ SeriesBij Canal+ Series maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze serie momenteel niet te vinden.
⛔ CineMemberVia het aanbod van CineMember kun je deze serie nu niet streamen.
✔️ NetflixMomenteel is de serie ‘Peppa Pig’ met de eerste zes seizoenen in het aanbod van Netflix in Nederland opgenomen.
⛔ SkyShowtimeMomenteel vind je deze titel niet terug in het aanbod van SkyShowtime in Nederland.
✔️ VideolandOp het moment van schrijven zijn de eerste vier seizoenen van de serie ‘Peppa Pig’ in het aanbod van Videoland opgenomen.

Gratis online kijken naar Peppa Pig

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de serie Peppa Pig bij onze laatste check wel op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op Canal+ Series, niet op CineMember, wel op Disney+, wel op HBO Max, wel op Netflix, niet op NLZIET, niet op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, wel op Viaplay en wel op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze serie

De serie draait om het leven van Peppa en haar familie en vrienden. Peppa’s familie bestaat uit haar broertje George, mama Pig en papa Pig. Soms zijn opa en oma Pig, Chloe Pig, (Peppa’s nichtje), oom en tante Pig aanwezig. Chloe heeft een broertje, Alex, en twee vrienden, Simon Squirrel en Belinda Bear.

TitelPeppa Pig
Jaar2004
SoortSerie
CategorieFamilie
IMDb-cijferGemiddeld 6.3 uit 10

Daddy Pig's Parking Ticket 🅿️ | Peppa Pig Official Full Episodes

Synopsis: Disney+