Alléén vandaag: gratis ‘Penoza: The Final Chapter’ voor heel Nederland op Pathé Thuis

Penoza-fans, opgelet! In 2019 werd de film Penoza: The Final Chapter uitgebracht en dat bleek een succes. De titel werd bij zelfs bekroond met de status van Gouden Film doordat meer dan 100.000 bezoekers hem in de bioscoop bekeken! Alléén vandaag is de Nederlandse misdaadfilm voor iedereen die wil kijken voor €0,00 te zien bij Pathé Thuis vanwege de Pathé Adventskalender!

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Nederlandse misdaadfilm ‘Penoza: The Final Chapter’ uit 2019 is vandaag voor €0,00 bij Pathé Thuis te zien

Eerder was de Penoza-film te zien op Netflix, maar begin dit jaar kocht Film1 de rechten van Penoza: The Final Chapter over van de streaminggigant. Gelukkig is er nu een tweede streamingdienst waar de Nederlandse misdaadfilm te streamen is voor €0. En je hebt niet eens een abonnement nodig!

Iedereen kan de film alléén vandaag claimen voor €0,00. Ook als je nog geen account bij Pathé Thuis hebt. Zo’n account is gratis, snel en simpel aan te maken en daarna krijg je 30 dagen de tijd om de film te starten, waarna je 48 uur de tijd hebt om hem te kijken. Helemaal voor niets dus. Veel kijkplezier!

Gratis deze Penoza-film kijken bij Pathé Thuis: zo werkt het

Vandaag is de film Penoza: The Final Chapter met natuurlijk Monic Hendrickx in de hoofdrol als Carmen van Walraven gratis online te kijken bij Pathé Thuis. Het claimen van de gratis film op 10 december 2021 is heel eenvoudig. Volg de stappen hieronder en je kunt direct beginnen met kijken of hem klaarzetten om later te beginnen met streamen.

  1. Ga naar de officiële website van Pathé Thuis en log in bij je account. Heb je nog geen account? Dan kun je die direct gratis aanmaken.
  2. Ga naar de film Penoza: The Final Chapter (2019)
  3. Klik op Bekijk film en klik vervolgens op Kijk vanaf €0,-
  4. Kies huur HD of SD
  5. Start direct de film of kijk hem later. Als je de film direct start, heb je 48 uur om deze af te kijken.

Later kijken? Kies Kijk later en de film blijft 30 dagen actief in jouw account. Let op: de film is vandaag tot 23:59 te huren. Na vandaag betaal je de reguliere prijs voor de film.

‘Penoza: The Final Chapter’ (film, 2019): verhaal, informatie en trailer

Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt.

TitelPenoza: The Final Chapter
Jaar2019
SoortFilm
CategorieMisdaad, Drama, Thriller
Duur1 uur en 56 minuten
IMDb6,3 uit 1.500 stemmen
RegisseurDiederik Van Rooijen
CastMonic Hendrickx, Sigrid ten Napel, Stijn Taverne, Niels Gomperts, Raymond Thiry

Pathé Adventskalender

Een paar dagen geleden lieten we al weten dat de bioscoopketen Pathé met een hele leuke adventskalender aan de slag is gegaan. Daarbij zijn er de leukste cadeaus te winnen, zoals filmmerchandise van Captain Nova en Alles op Tafel, Popcorn & Chill pakken of de Pathé kersttruien. Ook dit jaar zit de Pathé adventskalender boordevol winacties met goodies en merchandise en worden er voor het eerst ook Pathé Thuis films cadeau gedaan. Daaronder viel eerder deze week al Waar Is Het Grote Boek Van Sinterklaas?, een gezellige familiefilm uit 2019. Een paar dagen geleden kreeg je Casanova’s, tevens een Nederlandse film uit 2019, cadeau.

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé vertelt: “Ook dit jaar willen we graag iets extra’s doen voor onze trouwe bezoekers, die onze bioscopen ondanks alle beperkende maatregelen in groten getale bleven bezoeken. Samen met onze relaties en filmdistributeurs, hebben we de Pathé adventskalender ook dit jaar gevuld met de allerleukste filmgerelateerde winacties én maar liefst negen Pathé Thuis films. Zo hopen we samen met onze bezoekers de donkere dagen voor kerst nét wat gezelliger te maken en zorgen we voor de ultieme Pathé beleving, ook thuis.”


Synopsis: Pathé Thuis