Penoza: The Final Chapter (2019) verdwijnt in juni van Netflix en zal te zien zijn op Film1

Liefhebbers van de Nederlandse misdaadserie Penoza hebben het afgelopen jaar kunnen genieten van de film Penoza: The Final Chapter op het video on demand-platform van Netflix. Helaas zal de film daar in juni van worden verwijderd, maar de uitzendrechten worden gelukkig overgekocht door Film1. Vanaf 19 juni 2021 is de Penoza-film uit 2019 op deze streamingdienst te bekijken.

→ Je kunt nu 7 dagen gratis naar alle films op Film1 kijken ✅

Penoza: The Final Chapter (2019) wordt op 3 juni verwijderd van Netflix in Nederland

Op donderdag 4 juni 2020 werd de razend populaire Nederlandse film Penoza: The Final Chapter aan het aanbod van Netflix in Nederland toegevoegd. Een jaar later blijken de rechten van de film met Hollandse topacteurs als Monic Hendrickx, Niels Gomperts, Sigrid ten Napel en Stijn Taverne (Carmen, Lucien, Natalie en Boris van Walraven) echter helaas te verlopen. In het verdwijnsein van Netflix in juni 2021 wordt namelijk aangegeven dat donderdag 3 juni 2021 de laatste dag zal zijn dat de Penoza-film op de streamingdienst te zien is.

Vanaf 19 juni 2021 is de Penoza-film te zien op Film1

Wie tussen 3 juni 2021 en 19 juni 2021 de Penoza film wilt kijken, zal naar een TVOD-dienst als Pathé Thuis moeten gaan. Gelukkig werd Penoza: The Final Chapter voor juni 2021 (specifiek op zaterdag 19 juni) aangekondigd om toegevoegd te worden aan het aanbod van de SVOD-streamingdient Film1. De keuze van Film1 om deze rechten over te kopen is niet onbegrijpelijk, aangezien hij zowel de status van Gouden Film (100.000 kijkers) als de Platina Film (400.000 kijkers) binnen heeft weten te koppen.

Details van de film

Titel: Penoza: The Final Chapter
Soort: Film
Jaar: 2019
Duur: 1 uur en 56 minuten
Categorie: Misdaad, Drama, Thriller
IMDb: 6.3 uit 1.400 stemmen
Cast: Monic Hendrickx, Sigrid ten Napel, Stijn Taverne, Niels Gomperts, Raymond Thiry

Verhaal

Een Nederlandse ex-drugsbarones, die in Canada is ondergedoken, keert terug naar Amsterdam om onafgemaakte zaken onder ogen te zien en voor eens en altijd haar familie te redden van haar criminele leven.

Trailer

Het volledige aanbod van films en series op Netflix vind je bij de pagina Netflix aanbod en alle films op Film1 zijn te vinden op de pagina met het Film1 aanbod.