Waar kan ik de serie Penny Dreadful: City of Angels (2020) online kijken?

Er komen ontzettend veel vragen bij ons binnen die gaan over het kijken van de serie Penny Dreadful: City of Angels uit 2020. De seizoenen van de serie behaalden tot dusver een 6.1 uit 10 op IMDb en film- en serieliefhebbers streamen hem graag online.

In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Penny Dreadful: City of Angels uit 2020 online kijken?

Bol.com: Als je deze titel op DVD of Blu-ray wilt hebben, vind je die bij Bol.com. Ga direct naar de serie op Bol.com.

Prime Video Store: Bij de Prime Video Store is deze titel momenteel beschikbaar. Ga direct naar de serie in de Prime Video Store.

Verhaal van Penny Dreadful: City of Angels (2020)

Wanneer een griezelige moord Los Angeles in 1938 choqueert, raken Detective Tiago Vega en zijn partner Lewis Michener verwikkeld in een episch verhaal dat de onrustige geschiedenis van de stad weerspiegelt.

Streaming informatie over de serie

Jaar: 2020
Categorie: Misdaad, Drama, Fantasy
Makers: John Logan
Cast: Natalie Dormer, Daniel Zovatto, Kerry Bishé
IMDb: 6.1 uit 10 op IMDb
Trailer: Bekijk via YouTube
Bestel: Bestel via Bol.com

Benieuwd naar meer nieuws en streaming mogelijkheden van deze titel? Hier vind je alle informatie over de serie op Streamwijzer.

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.