Waar kun je de film ‘Pearl’ (2022) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Pearl (2022) online kijken kunnen. In deze prequel van X komt het oorsprongsverhaal van Pearl aan het licht. Zij woont op de welbekende boerderij met haar ouders en wil graag filmster worden. En daar heeft ze heel veel voor over. Hieronder geven wij aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Pearl’ (2022) online kijken?

De horrorfilm Pearl verscheen in 2022. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

✅ SkyShowtime➡️ Ga direct naar Pearl bij SkyShowtime. De film is gedistribueerd door Universal Studios. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. Daarom kun je de film sinds kort op hun streamingdienst SkyShowtime streamen. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Pearl bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegde de film in mei 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting. Ook X kan je hier bij Pathé Thuis kijken.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Pearl niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxPearl is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Pearl’ (2022)

Op de boerderij van haar familie moet Pearl haar zieke vader verzorgen onder het bittere toezicht van haar moeder. Ze verlangt wanhopig naar een glamoureus leven zoals ze dat in de films heeft gezien. Hierdoor is ze tot alles in staat.

Streaming informatie over de film

TitelPearl
Jaar2022
SoortFilm
Duur1 uur en 40 minuten
TaalEngels
CategorieHorror, Thriller
IMDb7 uit 57.000 stemmen
RegisseursTi West
CastMia Goth, David Corenswet, Emma Jenkins-Purro, Alistair Sewell, Lauren Stewart, Matthew Sunderland, Tandi Wright

Synopsis: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.