Waar kun je de serie ‘Peacemaker’ (uit 2022) online kijken?

Veel serieliefhebbers vragen zich af hoe je Peacemaker online kijken kunt (de populaire superheldenserie uit 2022 met John Cena). In dit artikel geven wij aan of de afleveringen van deze serie op het moment van schrijven te bekijken zijn op streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, HBO Max, Disney+ of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je Peacemaker uit 2022 online kijken?

✔️ HBO MaxMomenteel stream je Peacemaker bij HBO Max in Nederland. Alle afleveringen van de serie zijn er sinds de lancering in maart 2022 te zien.
⛔️ NetflixBij Netflix kun je deze serie jammer genoeg niet zien.
⛔️ Amazon Prime VideoOok Amazon’s streamingdienst Prime Video heeft helaas Peacemaker niet in haar aanbod opgenomen.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de serie nu niet te vinden.

Verhaal van Peacemaker (2022-)

Het verhaal van de serie Peacemaker speelt zich af na de gebeurtenissen uit The Suicide Squad met John Cena in de hoofdrol als Christopher Smith. Hij is een ijdel man en gelooft dat vrede het verdient om tegen elke kostprijs gerealiseerd te worden. Het maakt hem dan ook niet uit als hij daarvoor enorme aantallen mensen dient te doden.

Streaming informatie over de serie (+ trailer)

TitelPeacemaker
SoortSerie
Jaar2022-
Duur1 seizoen
CategorieActie, Avontuur, Komedie
IMDb8,4 uit 8.500 stemmen
MakersJames Gunn
CastJohn Cena, Danielle Brooks, Freddie Stroma, Chukwudi Iwuji, Jennifer Holland, Steve Agee, Robert Patrick, Nhut Le, Lochlyn Munro

Synopsis: HBO Max