Ouders, opgelet! Het negende seizoen van ‘PAW Patrol’ staat nú op SkyShowtime

De zes heldhaftige pups uit PAW Patrol zijn terug op SkyShowtime! Dit weekend heeft de streamingdienst eindelijk het negende seizoen van de populaire kinderserie toegevoegd en dit betekent dus dat het weer tijd is voor een hele hoop uurtjes kijkplezier. Parkeer je kids vanmiddag voor de televisie en genieten maar.

Seizoen 9 van ‘PAW Patrol’ is nu te streamen

Het negende seizoen van PAW Patrol is al een tijdje geleden verschenen op Nickelodeon, maar streamen kon in Nederland heel lang niet… tot dit weekend. SkyShowtime heeft op de eerste dag van april elf gloednieuwe afleveringen toegevoegd, die allemaal ongeveer 25 minuten lang zijn. Dit levert in totaal dus ruim vijf uur aan kijkplezier op.

De serie is in Nederland te zien op Netflix (seizoen 5 en 6) en Videoland (seizoen 7). SkyShowtime is tot nu toe echter de enige die alle seizoenen aanbiedt, want hier zijn sinds dit weekend maar liefst negen seizoenen over de pups en de slimme Ryder te vinden. Ook PAW Patrol: De Film kun je bij deze streamingdienst bekijken.

Andere nieuwe films en series op SkyShowtime in april

In april is het eerste deel van PAW Patrol seizoen 9 dus toegevoegd aan het aanbod van SkyShowtime en dit is zeker niet de enige nieuwe titel die we deze maand kunnen verwachten. Zo kijken Grease-fans uit naar de nieuwe serie Grease: Rise of the Pink Ladies, waarin we meegenomen naar 1954—vier jaar vóór het tijdperk van de T-Birds, Danny en Sandy en rock-‘n-roll. Ook de horrorfilm Nope is deze maand eindelijk zonder aanvullende kosten te streamen, vanaf woensdag 19 april.

April is ook de maand waarin het tiende seizoen van PAW Patrol in Amerika van start gaat. Wij moeten er in Nederland helaas weer wat langer op wachten. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via onze social media-kanalen en laten we het je ook direct via je mail weten als er hier een online releasedatum is.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op SkyShowtime elke maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op SkyShowtime zullen verschijnen.

Meer informatie over de serie

Zes heldhaftige pups werken samen om de inwoners van hun dorp Avonturenbaai te beschermen. Hiervoor gebruiken ze hun eigen speciale kwaliteiten, gadgets en voertuigen. Paw Patrol gaat de uitdaging altijd aan.

TitelPAW Patrol
Jaar2013-
SoortSerie
Duur10 seizoenen
TaalEngels / Nederlands
CategorieAvontuur, Animatie, Actie
MakersKeith Chapman
CastOwen Mason, Devan Cohen, Gage Munroe

Synopsis: SkyShowtime

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.