Waar kun je de serie ‘PAW Patrol’ (2013-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie PAW Patrol (2013-) online kijken kunnen. Deze razend populaire animatieserie wordt door veel kinderen bekeken en telt inmiddels al 9 seizoenen. Op IMDb wordt hij met een 6,1 uit 3.300 stemmen beoordeeld. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘PAW Patrol’ (2013-) online kijken?

Er zijn op het moment van schrijven meerdere streamingdiensten in Nederland die PAW Patrol vertonen, elk met een andere selectie van seizoenen. In de onderstaande tabel vind je welke video on demand-platforms deze titel momenteel wel en niet in het aanbod van Nederland opgenomen hebben.

✅ SkyShowtime➡️ Ga meteen naar PAW Patrol bij SkyShowtime. Dit is de enige streamingdienst in Nederland waar alle negen beschikbare seizoenen van de populaire animatieserie te streamen zijn. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis.
📀 BolJe kunt dvd’s en blu-rays bij de online winkel Bol.com vinden. 👉 Bekijk nu PAW Patrol bij Bol.
📀 AmazonOok bij Amazon’s webwinkel zijn meerdere dvd’s (of blu-rays) te vinden. 👉 Bekijk nu PAW Patrol bij Amazon.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft PAW Patrol niet in het aanbod opgenomen.
✔ NetflixNetflix heeft seizoen 3 en 4 van PAW Patrol in zijn Nederlandse aanbod opgenomen. Eerder waren er meer afleveringen te zien, maar die zijn recentelijk verwijderd.
⛔️ Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet naar deze animatieserie kijken.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.
✔ VideolandIn het aanbod van Videoland kijk je alleen naar het zevende seizoen van PAW Patrol, maar nieuwere en oudere afleveringen kun je er niet streamen op het moment van schrijven.

Verhaal en trailer van ‘PAW Patrol’ (2013-)

Nick Jr.’s Paw Patrol gaat over een team van pups onder leiding van de energieke Ryder. Ze staan altijd klaar om te helpen in het levendige stadje Avonturenbaai. Het team heeft al het gereedschap, de gadgets en het inzicht dat nodig is om de inwoners te hulp te schieten.

Streaming informatie over de serie

TitelPAW Patrol
Jaar2013-
SoortSerie
Duur9 seizoenen
TaalEngels / Nederlands
IMDb6,1 uit 3.300 stemmen
CategorieAnimatie, Avontuur, Komedie
MakerKeith Chapman
CastRon Pardo, Kallan Holley, Samuel Faraci, Devan Cohen, Drew Davis, Justin Paul Kelly, Alex Thorne, Berkley Silverman, Jaxon Mercey

Synopsis: Videoland