Waar kun je de serie ‘PAW Patrol’ (2013-) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de serie PAW Patrol (2013-) online kijken kunnen. Deze razend populaire animatieserie wordt door veel kinderen bekeken en telt inmiddels al 9 seizoenen. Op IMDb wordt hij met een 6,1 uit 3.300 stemmen beoordeeld. In dit artikel geven wij aan of deze serie op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de serie ‘PAW Patrol’ (2013-) online kijken?

Er zijn op het moment van schrijven meerdere streamingdiensten in Nederland die PAW Patrol vertonen, elk met een andere selectie van seizoenen. In de onderstaande tabel vind je welke video on demand-platforms deze titel momenteel wel en niet in het aanbod van Nederland opgenomen hebben.

✅ Ziggo Movies & Series XL➡️ Ga meteen naar PAW Patrol bij Ziggo Movies & Series XL. Hier zijn de eerste zeven seizoenen van de geliefde animatieserie te streamen. Je kijkt nu de eerste 4 maanden met 50% korting.
✅ NetflixNetflix heeft seizoen 5 en 6 van PAW Patrol in haar Nederlandse aanbod opgenomen. Eerder waren er meer afleveringen te zien, maar die zijn recentelijk verwijderd.
✅ VideolandBij Videoland kijk je alleen naar het zevende seizoen van PAW Patrol, maar nieuwere en oudere afleveringen kun je er niet streamen op het moment van schrijven.
📀 Bol.comJe kunt DVDs en Blu-rays bij de online winkel Bol.com vinden. 👉 Bekijk nu PAW Patrol bij Bol.com.
📀 Amazon.nlOok bij Amazon’s webwinkel zijn meerdere DVDs (of Blu-rays) te vinden. 👉 Bekijk nu PAW Patrol bij Amazon.nl.
⛔️ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Amazons streamingdienst Prime Video kun je op het moment van schrijven niet naar deze animatieserie kijken.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze serie niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft PAW Patrol niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de titel nu niet te zien.

Verhaal en trailer van ‘PAW Patrol’ (2013-)

Nick Jr.’s Paw Patrol gaat over een team van pups onder leiding van de energieke Ryder. Ze staan altijd klaar om te helpen in het levendige stadje Avonturenbaai. Het team heeft al het gereedschap, de gadgets en het inzicht dat nodig is om de inwoners te hulp te schieten.

Paw Patrol | Trailer

Streaming informatie over de serie

TitelPAW Patrol
Jaar2013-
SoortSerie
Duur9 seizoenen
TaalEngels / Nederlands
IMDb6,1 uit 3.300 stemmen
CategorieAnimatie, Avontuur, Komedie
MakerKeith Chapman
CastRon Pardo, Kallan Holley, Samuel Faraci, Devan Cohen, Drew Davis, Justin Paul Kelly, Alex Thorne, Berkley Silverman, Jaxon Mercey

Synopsis: Videoland

Wij zijn gek op het streamen van films, series, sport, podcasts en luisterboeken. Jij ook? Volg ons dan via onze website en social media kanalen voor het laatste nieuws over de beste content op de streamingdiensten in Nederland.