Waar kun je de film ‘Paw Patrol: The Mighty Movie’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Paw Patrol: The Mighty Movie (2023) online kijken kunnen. In deze animatiefilm krijgen de Paw Patrols superkrachten. In dit artikel geven we aan of de film op het moment van schrijven te bekijken is op streamingdiensten zoals Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max, Netflix, Pathé Thuis, SkyShowtime, Viaplay, Videoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

Waar kun je de film ‘Paw Patrol: The Mighty Movie’ (2023) online kijken?

Paw Patrol: The Mighty Movie draait sinds 11 oktober 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem online kunt kijken.

🔜 Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Paw Patrol: The Mighty Movie bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst voegt de film op 11 december 2023 toe aan het aanbod. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
🔜 SkyShowtime➡️ Ga direct naar SkyShowtime. De film is gedistribueerd Paramount Pictures. Dit is een filmstudio die onderdeel uitmaakt van NBCUniversal, wat op zijn beurt weer onder Comcast Corporation valt. De kans is dan ook groot dat dit bedrijf de film zal willen uitbrengen op haar nieuwe streamingdienst SkyShowtime, al is dit nog niet officieel bevestigd. Wel kijk je nu hier op SkyShowtime naar alle 9 seizoenen van Paw Patrol.
⛔️ Amazon Prime VideoDe film is op dit moment niet te streamen met een abonnement op Amazon Prime Video.
⛔️ Disney+Disney+ heeft Paw Patrol: The Mighty Movie niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ HBO MaxPaw Patrol: The Mighty Movie is momenteel niet te streamen bij HBO Max.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is de film nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.

Verhaal en trailer van ‘Paw Patrol: The Mighty Movie’ (2023)

Als een mysterieuze meteoriet neerstort in Avonturenstad, krijgen de Paw Patrol-pups superkrachten en veranderen ze in De Megapups! Voor Skye, het kleinste lid van het team, zijn haar nieuwe krachten een droom die uitkomt. Het verhaal krijgt een andere wending als aartsvijand van de pups burgemeester Humdinger uit de gevangenis ontsnapt en samen met een gekke geleerde de superkrachten van de pups probeert te stelen. Nu het lot van Avonturenstad op het spel staat, moeten de Megapups de superschurken zien te stoppen voordat het te laat is, en Skye zal moeten leren dat zelfs de kleinste pup het grootste verschil kan maken.

Streaming informatie over de film

TitelPaw Patrol: The Mighty Movie
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 33 minuten
TaalEngels of Nederlands
CategorieAnimatie, Familiefilm
RegisseurCal Brunker
CastJulia Tan (Stem), Monica Geuze (Stem)

Synopsis: Paramount Pictures (via Universal)

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.