Waar kun je ‘Paw Patrol: De Film’ (2021) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film ‘Paw Patrol: De Film’ online kijken kunnen. In dit artikel geven wij aan of deze titel uit 2021 met een IMDb-score van 6.1 uit 10 op het moment van schrijven te zien is op streamingdiensten als Amazon Prime Video, Apple TV+, CANAL+, Disney+HBO MaxNetflix, NLZIET, Pathé Thuis, SkyShowtime, ViaplayVideoland of dat streaming op een ander video on demand-platform mogelijk is.

‘Paw Patrol: De Film’ uit 2021 online kijken: bij welke streamingdiensten kan dat?

De film Paw Patrol: De Film is een titel uit het jaar 2021 in het genre ‘Avontuur’. Hij wordt door kijkers gemiddeld beoordeeld met een score van 6.1, maar waar kun je deze film als streamer eigenlijk online vinden? Dat hebben we in de onderstaande tabel samengevat op basis de meest recente bij ons bekende gegevens. De beschikbaarheid is altijd onderhevig aan live wijzigingen in het aanbod van de video on demand-platforms. Hiervoor kun je ook het aanbod van al deze streamingdiensten raadplegen en via de link in de tabel kun je de officiële website van de desbetreffende videodienst bezoeken.

✅ Pathé Thuis➡️ Ga meteen naar Paw Patrol: De Film bij Pathé Thuis. De film is hier momenteel te streamen in Nederland. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⌛️ SkyShowtimeVoorheen was de film hier te zien, maar bij onze laatste check was hij uit het aanbod verwijderd. Momenteel is nog niet bekend of, en zoja wanneer, hij terug zal keren. Als je je nu aanmeldt, dan kijk je de eerste 7 dagen gratis. 👉 Ga meteen naar Paw Patrol: De Film bij SkyShowtime.
⛔ Disney+Als abonnee van Disney+ kijk je naar films van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Deze titel is er momenteel echter niet te vinden.
⛔ HBO MaxHBO Max vertoont films en series van HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals en meer in Nederland. Deze titel kijk je er echter momenteel niet.
⛔ ViaplayViaplay staat bekend om het grote sportaanbod, maar er zijn ook veel films en series te zien. Deze titel is echter niet in het aanbod opgenomen op het moment van schrijven.
⛔ Amazon Prime VideoMet een abonnement bij Prime Video, de streamingdienst van Amazon, kun je op het moment van schrijven niet naar deze titel kijken.
⛔ NLZIETBij de laatste check vonden we deze film niet terug in het aanbod van NLZIET.
⛔ CANAL+Bij CANAL+ maakt deze titel momenteel geen onderdeel van het film- en serieaanbod uit.
⛔ Apple TV+In het aanbod van Apple TV+ is deze film momenteel niet te vinden.
✔️ NetflixJe kunt met een abonnement momenteel tevens in het aanbod van Netflix naar Paw Patrol: De Film kijken in Nederland.
⛔ VideolandMomenteel heb je als abonnee van Videoland geen toegang tot Paw Patrol: De Film.

Gratis online kijken naar Paw Patrol: De Film

Uit het bovenstaande overzicht blijkt dat de film Paw Patrol: De Film bij onze laatste check niet op Amazon Prime Video, niet op Apple TV+, niet op CANAL+, niet op Disney+, niet op HBO Max, wel op Netflix, niet op NLZIET, wel op Pathé Thuis, niet op SkyShowtime, niet op Viaplay en niet op Videoland te zien is.

De beschikbaarheid van een gratis mogelijkheid om films en series als deze titel te kijken bij streamingdiensten hangt af van het toegepaste abonnementsmodel. In ons overzicht van alle streamingdiensten in Nederland vind je meer informatie over deze opties en daarnaast kun je het lijstje met de kosten per videodienst raadplegen om uit te vinden hoeveel een abonnement momenteel kost. Verder hebben we in ons artikel over gratis naar films en series op streamingdiensten kijken vermeld waar je momenteel kosteloze proefperiodes kunt gebruiken en hoe je maximale korting op een lidmaatschap kunt claimen.

Streaming informatie over deze film

De PAW Patrol is een groep getrainde reddingshonden die het stadje Avonturenbaai veilig houdt. Als hun vijand Humdinger burgemeester van Avonturenstad wordt, krijgen ze gelukkig hulp van de slimme teckel Liberty om de stad te redden.

TitelPaw Patrol: De Film
Jaar2021
SoortFilm
CategorieAvontuur
IMDb-cijferGemiddeld 6.1 uit 10

Synopsis: SkyShowtime