Wanneer komt ‘Patty’ seizoen 2 op Videoland?

Onlangs is het leven van showbizzkoningin Patty Brard vertaald naar een serie op Videoland. We kijken hierin mee met het bruisende bestaan van de spraakmakende BN’er. Maar met slechts vijf afleveringen ben je zo uitgekeken en misschien vraag je je dan wel af of er ook een seizoen 2 van Patty komt. En wanneer dan? Wij zetten alle informatie voor je op een rijtje.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Komt er een tweede seizoen van ‘Patty’?

In Patty volgen we het leven van Patty Brard. We beginnen op het moment dat ze vanuit Indonesië naar Nederland vertrok. Daarna maakte ze natuurlijk heel wat mee. Zo maakte ze onderdeel uit van meidengroep Luv’, trouwde ze meerdere keren en liep ze tegen een persoonlijk faillissement aan. De hoogte- én dieptepunten van haar leven komen naar voren in seizoen 1 van Patty. Maar komt er eigenlijk ook nog een tweede seizoen?

De kans lijkt klein. Het complete verhaal van Patty Brard is in de vijf afleveringen namelijk wel verteld. We verwachten daarom niet direct nieuwe afleveringen. Mochten die er tóch komen, dan werken we deze pagina natuurlijk direct bij.

Wanneer komt ‘Patty’ seizoen 2 op Videoland?

Het is op dit moment nog niet duidelijk óf er een Patty seizoen 2 gemaakt gaat worden door Videoland. Als het er komt, weten we dus ook nog niet wanneer we ernaar kunnen kijken. Zodra we meer informatie krijgen van de streamingdienst, delen we dit direct met je via je mail, onze website en onze social media-kanalen.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series per maand. Ook publiceren we wekelijks de Streamwijzer top 10, met de leukste titels van de komende week.

Waar gaat het verhaal van ‘Patty’ over?

Het levensverhaal van Patty Brard, de vrouw die de Nederlandse showbizz op uitbundige wijze al jarenlang op stelten zet. De diva die keer op keer hoog steeg en steeds ook weer diep viel. Toch wist Patty zich altijd weer staande te houden in ‘a man’s world’.

TitelPatty
Jaar2024
SoortSerie
Duur5 afleveringen
TaalNederlands
GenreDrama
MakerWill Koopman
CastHolly Mae Brood, Eva van de Wijdeven, Nadja Hüpscher

Synopsis: Videoland

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.