Pathé Trakteert opnieuw tijdens tweede lockdown: 2 weken lang films cadeau

Streamingdienst Pathé Thuis heeft tijdens de vorige lockdown veel positieve reacties ontvangen op de Pathé Trakteert actie, waarbij elke dag een film helemaal gratis ter beschikking werd gesteld. Nu heeft het video on demand-platform besloten om bij het sluiten van de bioscopen in november voor de tweede deze actie te lanceren.

Pathé Trakteert alweer thuis

Vanaf 5 november zijn de bioscopen helaas opnieuw tijdelijk gesloten, waardoor Pathé opnieuw heeft besloten heel Nederland te trakteren op gratis films voor thuis. Veertien dagen lang kun je elke dag een nieuwe gratis film bekijken via de streamingdienst. Onder deze 14 films op Pathé Thuis vallen onder andere Hotel Mumbai (2018) en Booksmart (2019).

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “Wij zijn blij dat we samen met Pathé Thuis onze bezoekers kunnen blijven voorzien van de beste films. Zo maken we deze periode van sluiting toch net een beetje leuker voor onze bezoekers.”

Elke ochtend om 09:00 uur een nieuwe film

In deze twee weken zal elke ochtend om 09:00 uur via de social media kanalen van Pathé en Pathé Thuis een nieuwe film worden aangekondigd, die gratis te verkrijgen is. Enkel die dag zal de film beschikbaar zijn om te huren.

Bij Streamwijzer zullen wij die film ook in de zijbalk van de website plaatsen, zodat je elke dag op de hoogte bent van de nieuwste gratis release.

Pathé Thuis trakteerde eerder al 1 miljoen kijkers

In april trakteerde Pathé ook al met een soortgelijke actie toen de bioscopen de deuren moesten sluiten. Toen wisten filmliefhebbers de actie massaal te vinden, waardoor er in totaal meer dan 1 miljoen films thuis werden bekeken. Daarom zullen er vast veel fans staan te jubelen dat deze populaire traktatie opnieuw van start gaat.

Met meer dan 800.000 betaalde gebruikers is Pathé Thuis verzamelt de streamingdienst veel hele nieuwe films die nog niet op andere streamingdiensten zijn verschenen en bijvoorbeeld nog maar net uit de bioscoop zijn. Nu de bioscopen tot 18 november gesloten zullen zijn, is Pathé Thuis een mooie uitkomst om de meest recente films te bekijken.