Pathé Thuis voucher code: zo werkt het

Bij Pathé Thuis sluit je geen maandelijks abonnement af, maar betaal je per film een bepaald bedrag. Daarom is het handig om de kortingsacties in de gaten te houden. Met een Pathé Thuis voucher kun je namelijk gratis of voor minder geld naar een film kijken. Wij krijgen veel vragen binnen over de werking van deze vouchers en waar je ze kunt vinden. In dit artikel leggen we daarom uit hoe het precies werkt en of er nu kortingscodes beschikbaar zijn.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Voucher code voor Pathé Thuis in 2022

Het gebeurt regelmatig dat Pathé Thuis aantrekkelijke kortingsacties organiseert om het gratis of goedkoop naar films kijken mogelijk te maken. Dit kan door middel van acties als de Binge Bonus, de Pathé adventkalender of de Movie of the Week, maar ook door het verstrekken van Pathé Thuis voucher codes.

Ook andere bedrijven doen dit regelmatig. Zo maakt de ING het momenteel mogelijk dat je voor 500 punten en €13,00 vier films van Pathé Thuis kunt huren ter waarde van €5,99. Normaal gesproken kost dit €23,99, dus je bespaart hiermee ongeveer €14 en krijgt omgerekend bijna twee films naar keuze gratis.

Bij Kruidvat krijg je bij de aankoop van actieproducten ook weleens een Pathé Thuis voucher ter waarde van twee huurfilms cadeau. Momenteel zijn wij niet op de hoogte van een dergelijke actie van deze winkel, maar het is wel mogelijk dat die er in de toekomst weer aankomt. Houd dus vooral dit soort partijen in de gaten om af en toe een gratis film mee te pikken. Wij zullen je daarbij helpen door je te informeren via onze website en social media-kanalen.

Tot slot is het ook mogelijk om Pathé Thuis vouchers cadeau te geven. Je koopt ze bij verschillende (online) winkels, waaronder de Primera. Met een cadeaukaart geef je meestal een voucher code voor twee HD-films weg.

Pathé Thuis voucher inwisselen: zo doe je dat

Dan is het nog wel handig om te weten hoe het inwisselen van een Pathé Thuis voucher werkt. Volg hiervoor onderstaand stappenplan.

  1. Ga naar de kadopagina van Pathé Thuis en klik op ‘Code inwisselen’.
  2. Log in of maak gratis een account aan.
  3. Voer de Pathé Thuis voucher code in.
  4. Kies de film die je wilt bekijken of zoek deze via de zoekbalk.
  5. Klik op ‘Kijk vanaf €0,-‘.
  6. Kies voor HD of SD (indien mogelijk) en klik vervolgens op ‘Huur voor €0,-‘.

Als je een film gehuurd hebt, blijft deze 30 dagen lang in je account staan. Wel goed om te weten: na het starten heb je slechts 48 uur om de film te bekijken. Klik daarom niet op ‘Kijk nu’, maar op ‘Kijk later’. Tenzij je natuurlijk direct wilt gaan kijken.

Meer informatie over het aanbod van de streamingdienst

Iedere maand worden er diverse klassiekers toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Bovendien brengt Pathé Thuis de nieuwste bioscoopfilms vaak als (een van de) eersten naar haar video on demand-platform. Zo is er in het grote aanbod altijd wel een geschikte film te vinden. Om te zorgen dat je ook altijd op de hoogte bent van de nieuwste releases, publiceren wij geregeld een overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Daar kun je ook alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan.

Sluit je daarnaast aan bij de Facebook-groep van Pathé Thuis-kijkers om kijktips uit te wisselen en het laatste nieuws te vinden over de tofste acties van de streamingdienst.

Pathé Thuis 🍿


Afbeelding ter illustratie

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.