Dit zijn de 10 meest bekeken films op Pathé Thuis (week 5 van 2022)

Benieuwd wat de 10 populairste films van Pathé Thuis zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis in week 5 van 2022 (31 januari – 6 februari) met het verhaal en de trailer erbij.

10x Meest bekeken films op Pathé Thuis in week 5 (2022)

In week 5 van 2022 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films op de streamingdienst van dit moment zijn.

10. De Veroordeling (2021)

DE VEROORDELING - Officiële NL trailer

Televisiejournalist Bas creëert zijn eigen monster wanneer hij in zijn onderzoek naar de Deventer moordzaak steeds meer in het kamp wordt gezogen van degenen die ‘de klusjesman’ van moord beschuldigen.

9. Mijn Vader is een Vliegtuig (2021)

MIJN VADER IS EEN VLIEGTUIG - Officiële NL trailer

Eva lijkt alles te hebben: een gezin, een succesvol bedrijf en het huis van haar dromen. Als haar moeder plotseling overlijdt, ontdekt ze dat haar leven bestaat uit leugens en geheimen.

8. Luizenmoeder – De Film (2021)

Luizenmoeder - De Film trailer (2021) | Nu te zien op Netflix

Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

7. Stillwater (2021)

STILLWATER - Official Trailer [HD] - In Theaters July 30

Amerikaan Bill Baker reist uit Oklahoma naar Marseille om zijn dochter in de gevangenis te bezoeken voor een moord die ze beweert niet te hebben gepleegd. Hij blijft volharden om de onschuld van zijn dochter te bewijzen.

6. The Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021)

Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021 Movie) Trailer – Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek

Bryce en zijn aartsvijand Kincaid zijn opnieuw tot elkaar veroordeeld. Ditmaal om Kincaid’s vrouw Sonia te beschermen, alleen is de oplichtster nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot.

5. Don’t Breathe 2 (2021)

DON’T BREATHE 2 - Official Trailer (HD) | Exclusively In Movie Theaters August 13

Norman Nordstrom leeft in stilte totdat criminelen zijn dochter ontvoeren. Een ongekende, dodelijke razernij ontwaakt in de blinde man. Hij doet er alles aan om het de ontvoerders betaald te zetten.

4. Spider-Man: Far From Home (2019)

SPIDER-MAN: FAR FROM HOME - Official Trailer

Peter Parker gaat met zijn klasgenoten op vakantie. Tegelijkertijd benadert Nick Fury hem voor een missie om het mysterie rondom verschillende aanvallen van elementaire wezens te ontrafelen. Hierbij ontmoet hij mede-superheld Mysterio.

3. Dune (2021)

Dune | Official Main Trailer

Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman, is tot grootse dingen voorbestemd. Hij wordt tot het uiterste gedreven als hij naar de gevaarlijkste planeet moet om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen…

2. Liefde Zonder Grenzen (2021)

LIEFDE ZONDER GRENZEN trailer | 14 oktober in de bioscoop

De liefdeslevens van de zussen Eva en Lieke, broer Maarten en vader Ferry zijn totaal verschillend van elkaar en verlopen allesbehalve standaard. Zal de liefde ondanks alle vooroordelen uiteindelijk toch overwinnen?

1. Venom: Let There Be Carnage (2021)

VENOM: LET THERE BE CARNAGE - Official Trailer 2 (HD)

Eddie probeert zijn dagelijkse leven en carrière als journalist weer op te pakken. De symbiont daarentegen wil alleen maar bad guys in elkaar slaan. Daarnaast heeft een sadistische moordenaar het op Eddie gemunt.

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Pathé Thuis te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Pathé Thuis