Dit zijn de 10 meest bekeken films op Pathé Thuis (week 47 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films van Pathé Thuis zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis in week 47 van 2021 (22-28 november) met het verhaal en de trailer erbij.

10x Meest bekeken films op Pathé Thuis in week 47 (2021)

In week 47 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films op de streamingdienst van dit moment zijn.

10. De Club van Sinterklaas en het Grote Pietenfeest (2020)

DE CLUB VAN SINTERKLAAS & HET GROTE PIETENFEEST (2020) • TRAILER FILM • Nu op DVD, VOD & Videoland

Wanneer de Pieten weer in Nederland zijn, komen ze voor een grote verrassing te staan. Op het kasteel wordt namelijk door de feestdirecteur – in opdracht van Sinterklaas – een groot Pietenfeest opgebouwd.

9. De Nog Grotere Slijmfilm (2021)

Trailer DE NOG GROTERE SLIJMFILM

Slijmcreator Indy moet voor een groot Slijmgala een supertof nieuw slijmrecept verzinnen. Als ze bij het maken stiekem octopussenslijm toevoegt, ontstaan er magische kleuren.

8. Zwaar Verliefd! 2 (2021)

Zwaar Verliefd! 2 trailer (2021) | Nu verkrijgbaar op VOD

Isa en Ruben zetten de volgende stap en gaan samenwonen. Hun relatie krijgt meer intimiteit, maar ook sluipt de sleur er een beetje in. Dan ontmoet Isa iemand die weleens de perfecte match kan zijn…

7. De Grote Sinterklaasfilm (2020)

De Grote Sinterklaasfilm | Officiële trailer

Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat op instorten en moet gesloopt worden. Daarom moeten Sinterklaas en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren.

6. Dune (2021)

Dune | Official Main Trailer

Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman, is tot grootse dingen voorbestemd. Hij wordt tot het uiterste gedreven als hij naar de gevaarlijkste planeet moet om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen…

5. Nobody (2021)

Nobody - Official Trailer (HD)

Als er op een nacht twee dieven bij hem inbreken, weigert Hutch zichzelf en zijn gezin te verdedigen, in de hoop ernstig geweld te voorkomen. Na het incident ontwaakt er een woede in hem die hij lange tijd heeft onderdrukt.

4. De Croods 2: Een Nieuw Begin (2020)

De Croods 2: Een Nieuw Begin - Officiële trailer [Universal Pictures] HD

De Croods hebben al een hoop rampen en ervaringen overleefd. Naast alle gevaarlijke prehistorische dieren, ook hun dochter’s vriendje. Ze dachten dat ze alles gehad hadden tot ze de familie Betermans ontmoeten…

3. Luizenmoeder – De Film (2021)

Luizenmoeder - De Film trailer (2021) | Nu te zien op Netflix

Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

2. The Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021)

Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021 Movie) Trailer – Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek

Bryce en zijn aartsvijand Kincaid zijn opnieuw tot elkaar veroordeeld. Ditmaal om Kincaid’s vrouw Sonia te beschermen, alleen is de oplichtster nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot.

1. Fast & Furious 9 (2021)

Fast & Furious 9 – Officiële Trailer 2 (Universal Pictures) HD

Dominic Toretto leidt een rustig bestaan samen met Letty en hun zoontje Brian. Beiden weten ze dat het gevaar altijd op de loer ligt. Dit keer komt de dreiging uit Dom’s verleden.

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Pathé Thuis te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Pathé Thuis