Dit zijn de 10 meest bekeken films op Pathé Thuis (week 44 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films van Pathé Thuis zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis in week 44 van 2021 (1-7 november) met het verhaal en de trailer erbij.

10x Meest bekeken films op Pathé Thuis in week 44 (2021)

In week 44 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films op de streamingdienst van dit moment zijn.

10. Peter Rabbit 2: The Runaway (2021)

Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, Pieter kan zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden.

9. Niks Vreemds Aan (2021)

Suus houdt van haar doorsnee leven en van haar man Mats, maar weet donders goed dat het vuur in haar huwelijk gedoofd is. In een poging om de passie te doen herleven, meldt ze hen in een spontane opwelling aan voor een swingers-app.

De Nederlandstalige komedie Niks Vreemds Aan is slechts 10 dagen na de bioscooppremière gelanceerd op Pathé Thuis. Razendsnel dus! Check ook ons artikel waarin we laten weten waar je de cast van Niks Vreemds Aan van kunt kennen.

8. Midnight in the Switchgrass (2021)

Een jonge vrouw lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Ze denken dat ze mogelijk het nieuwe slachtoffer is geworden van een ongrijpbare seriemoordenaar. Dan besluit een FBI-agent om een eigenhandig onderzoek te starten.

7. The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021)

Voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis beweert de moordverdachte door de duivel bezeten te zijn geweest. Ed en Lorraine worden tot het uiterste gedwongen om de ziel van de jonge jongen te redden.

6. The Mauritanian (2021)

Mohamedou is de hoofdverdachte van de aanslag op 9/11. Hij wordt opgepakt en zonder eerlijk proces vastgezet in Guantánamo Bay. Langzaam verliest hij alle hoop, totdat advocaat Nancy besluit te strijden voor zijn gerechtigheid.

5. Venom (2018)

Eddie raakt verbonden met een symbiont, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam Venom. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een anti-held die de onschuldigen probeert te beschermen.

Sinds kort is ook de vervolgfilm van deze titel, Venom: Let There Be Carnage, in de bioscoop verschenen.

4. Black Widow (2021)

Natasha is vanaf het moment dat ze geboren is opgeleid tot hét ultieme wapen van de KGB. Als de Sovjet-Unie uiteenvalt is ze gedwongen te verhuizen naar New York. Nu confronteert ze zich met haar verleden en haar verbroken relaties.

3. De Nog Grotere Slijmfilm (2021)

Slijmcreator Indy moet voor een groot Slijmgala een supertof nieuw slijmrecept verzinnen. Als ze bij het maken stiekem octopussenslijm toevoegt, ontstaan er magische kleuren.

2. Zwaar Verliefd! 2 (2021)

Isa en Ruben zetten de volgende stap en gaan samenwonen. Hun relatie krijgt meer intimiteit, maar ook sluipt de sleur er een beetje in. Dan ontmoet Isa iemand die weleens de perfecte match kan zijn…

1. The Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021)

Bryce en zijn aartsvijand Kincaid zijn opnieuw tot elkaar veroordeeld. Ditmaal om Kincaid’s vrouw Sonia te beschermen, alleen is de oplichtster nog veeleisender en krankzinniger dan haar echtgenoot.

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Pathé Thuis te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Pathé Thuis