Dit zijn de 10 meest bekeken films op Pathé Thuis (week 43 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films van Pathé Thuis zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis in week 43 van 2021 (25 t/m 31 oktober) met het verhaal en de trailer erbij.

10x Meest bekeken films op Pathé Thuis in week 43 (2021)

In week 43 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films op de streamingdienst van dit moment zijn.

10. Chaos Walking (2021)

Todd ontdekt Viola, een mysterieus meisje, die op zijn planeet is gecrasht. Door de verdwijning van vrouwen heeft hij nog nooit een meisje gezien. Viola is in groot gevaar, maar Todd belooft haar te beschermen.

9. The Mauritanian (2021)

Mohamedou is de hoofdverdachte van de aanslag op 9/11. Hij wordt opgepakt en zonder eerlijk proces vastgezet in Guantánamo Bay. Langzaam verliest hij alle hoop, totdat advocaat Nancy besluit te strijden voor zijn gerechtigheid.

8. Spiral: From the Legacy of Saw (2021)

Detective Zeke en zijn onervaren partner nemen de leiding in een moordonderzoek. Dit onderzoek doet denken aan het duistere verleden van de stad. Dan blijkt Zeke zich in het centrum van het spel van de moordenaar te zijn.

7. Godzilla vs. Kong (2021)

Godzilla is op oorlogspad en niks lijkt hem te kunnen stoppen. Er is maar één optie om de wereld te redden: Kong. Wat heeft Godzilla tot waanzin gedreven? En nog belangrijker, welke titaan zal de gruwelijke strijd winnen?

Het kijkcijferkanon Godzilla vs. Kong is één van de grootste kijkcijferkanonnen van het jaar in de bioscoop en veel kijkers konden dan ook niet wachten om de film online te streamen. Dat kan sinds begin augustus gelukkig eindelijk op Pathé Thuis. Wil je meer weten over de film? Deze 5 toffe feitjes wist je nog niet over Godzilla vs. Kong!

6. Peter Rabbit 2: The Runaway (2021)

Bea, Thomas en de konijnen zijn samen uitgegroeid tot één grote familie, maar ook al doet hij nog zo zijn best, Pieter kan zijn ondeugende reputatie maar niet van zich afschudden.

5. Tom & Jerry (2021)

Muis Jerry verhuist naar het chicste hotel van New York. Helaas is dat op hetzelfde moment als ‘de bruiloft van het jaar’. Ten einde raad vraag Kayla of straatkat Tom Jerry wil verjagen. Dit dreigt een rampzalig kat-en-muisspel te worden…

4. Spectre (2015)

Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren, terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden.

De James Bond-films zijn weer erg populair bij Pathé Thuis nu de gloednieuwe titel in de reeks, No Time To Die, naar de Nederlandse bioscopen is gekomen.

3. The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021)

Voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis beweert de moordverdachte door de duivel bezeten te zijn geweest. Ed en Lorraine worden tot het uiterste gedwongen om de ziel van de jonge jongen te redden.

2. Venom (2018)

Eddie raakt verbonden met een symbiont, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam Venom. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een anti-held die de onschuldigen probeert te beschermen.

Sinds kort is ook de vervolgfilm van deze titel, Venom: Let There Be Carnage, in de bioscoop verschenen.

1. Zwaar Verliefd! 2 (2021)

Isa en Ruben zetten de volgende stap en gaan samenwonen. Hun relatie krijgt meer intimiteit, maar ook sluipt de sleur er een beetje in. Dan ontmoet Isa iemand die weleens de perfecte match kan zijn…

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Pathé Thuis te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Pathé Thuis