Dit zijn de 10 meest bekeken films op Pathé Thuis (week 42 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films van Pathé Thuis zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis in week 42 van 2021 (18 t/m 24 oktober) met het verhaal en de trailer erbij.

10x Meest bekeken films op Pathé Thuis in week 42 (2021)

In week 42 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films op de streamingdienst van dit moment zijn.

10. The Marksman (2021)

Jim raakt betrokken bij een bloederige schietpartij. Hij kan niet anders dan een jonge illegaal onder zijn hoede te nemen. Terwijl hij achterna gezeten door wrede huurmoordenaars en corrupte agenten probeert Jim de jongen veilig te houden.

9. The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021)

Voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis beweert de moordverdachte door de duivel bezeten te zijn geweest. Ed en Lorraine worden tot het uiterste gedwongen om de ziel van de jonge jongen te redden.

8. Mile 22 (2018)

Silva krijg de opdracht om met zijn team een informant naar de luchthaven te smokkelen. Hij beseft dat de ontsnappingsroute door het centrum van de corrupte politiestaat loopt. Het vliegtuig heeft 1 minuut om de informant op te pikken.

Vorige keer was Mile 22 de Movie of the Week van week 40 bij Pathé Thuis, waardoor hij tijdelijk met behoorlijke korting te streamen was.

7. A Quiet Place Part II (2020)

Na de dodelijke gebeurtenissen rondom hun huis zet de familie Abbott hun overlevingstocht in stilte voort in de buitenwereld, terwijl de geheimzinnige wezens op de loer liggen.

6. Godzilla vs. Kong (2021)

Godzilla is op oorlogspad en niks lijkt hem te kunnen stoppen. Er is maar één optie om de wereld te redden: Kong. Wat heeft Godzilla tot waanzin gedreven? En nog belangrijker, welke titaan zal de gruwelijke strijd winnen?

Het kijkcijferkanon Godzilla vs. Kong is één van de grootste kijkcijferkanonnen van het jaar in de bioscoop en veel kijkers konden dan ook niet wachten om de film online te streamen. Dat kan sinds begin augustus gelukkig eindelijk op Pathé Thuis. Wil je meer weten over de film? Deze 5 toffe feitjes wist je nog niet over Godzilla vs. Kong!

5. Fifty Shades Darker (2017)

Wanneer Christian probeert Anastasia over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren op.

De eerste film uit de reeks, Fifty Shades of Grey (2015), is momenteel bij Netflix te zien. Ook de derde film, Fifty Shades Freed (2018), verscheen daar recentelijk online. Aangezien de tweede film uit de hitreeks, Fifty Shades Darker (2017), niet bij Netflix te zien is, bekijken veel mensen hem nu bij Pathé Thuis.

4. Venom (2018)

Eddie raakt verbonden met een symbiont, ofwel een buitenaardse levensvorm. Samen staan ze beter bekend onder de naam Venom. Al snel groeit Eddie onder deze naam uit tot een anti-held die de onschuldigen probeert te beschermen.

Venom is de Movie of the Week van week 41 bij Pathé Thuis, waardoor hij tijdelijk met flinke korting bij de streamingdienst te zien is. Binnenkort komt ook de vervolgfilm, Venom: Let There Be Carnage, uit.

3. Spiral: From the Legacy of Saw (2021)

Detective Zeke en zijn onervaren partner nemen de leiding in een moordonderzoek. Dit onderzoek doet denken aan het duistere verleden van de stad. Dan blijkt Zeke zich in het centrum van het spel van de moordenaar te zijn.

2. Spectre (2015)

Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren, terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden.

De James Bond-films zijn weer erg populair bij Pathé Thuis nu de gloednieuwe titel in de reeks, No Time To Die, naar de Nederlandse bioscopen is gekomen.

1. Zwaar Verliefd! 2 (2021)

Isa en Ruben zetten de volgende stap en gaan samenwonen. Hun relatie krijgt meer intimiteit, maar ook sluipt de sleur er een beetje in. Dan ontmoet Isa iemand die weleens de perfecte match kan zijn…

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Pathé Thuis te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Pathé Thuis