Dit zijn de 10 meest bekeken films op Pathé Thuis (week 41 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films van Pathé Thuis zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis in week 41 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

10x Meest bekeken films op Pathé Thuis in week 41 (2021)

In week 41 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films op de streamingdienst van dit moment zijn.

10. The Suicide Squad (2021)

THE SUICIDE SQUAD Trailer (2021) Suicide Squad 2 Movie

De superschurken in de Belle Reve gevangenis doen alles om hun vrijheid terug te winnen, zelfs al moeten ze zich daarvoor aansluiten bij de ultrageheime en dubieuze Task Force X.

9. K3: Dans van de Farao (2021)

K3 Dans van de farao – Trailer (Vlaanderen)

Hanne, Marthe en Klaasje zijn in het Egyptisch museum. Ze besluiten alledrie een wens doen bij een Egyptische Wenskat. Tot hun verbazing komt deze ook uit!

8. Niks Vreemds Aan (2021)

Niks Vreemds Aan | Officiële trailer | 19 augustus in de bioscoop

Suus houdt van haar doorsnee leven en van haar man Mats, maar weet donders goed dat het vuur in haar huwelijk gedoofd is. In een poging om de passie te doen herleven, meldt ze hen in een spontane opwelling aan voor een swingers-app.

Afgelopen week is de Nederlandstalige komedie Niks Vreemds Aan slechts 10 dagen na de bioscooppremière gelanceerd op Pathé Thuis. Razendsnel dus! Check ook ons artikel waarin we laten weten waar je de cast van Niks Vreemds Aan van kunt kennen.

7. Spiral: From the Legacy of Saw (2021)

Spiral: From the Legacy of Saw | trailer | 10 juni in de bioscoop

Detective Zeke en zijn onervaren partner nemen de leiding in een moordonderzoek. Dit onderzoek doet denken aan het duistere verleden van de stad. Dan blijkt Zeke zich in het centrum van het spel van de moordenaar te zijn.

6. The Marksman (2021)

The Marksman Trailer #1 (2021) | Movieclips Trailers

Jim raakt betrokken bij een bloederige schietpartij. Hij kan niet anders dan een jonge illegaal onder zijn hoede te nemen. Terwijl hij achterna gezeten door wrede huurmoordenaars en corrupte agenten probeert Jim de jongen veilig te houden.

5. Tom & Jerry (2021)

TOM & JERRY - Official Trailer

Muis Jerry verhuist naar het chicste hotel van New York. Helaas is dat op hetzelfde moment als ‘de bruiloft van het jaar’. Ten einde raad vraag Kayla of straatkat Tom Jerry wil verjagen. Dit dreigt een rampzalig kat-en-muisspel te worden…

4. Godzilla vs. Kong (2021)

Godzilla vs. Kong – Official Trailer

Godzilla is op oorlogspad en niks lijkt hem te kunnen stoppen. Er is maar één optie om de wereld te redden: Kong. Wat heeft Godzilla tot waanzin gedreven? En nog belangrijker, welke titaan zal de gruwelijke strijd winnen?

Het kijkcijferkanon Godzilla vs. Kong is één van de grootste kijkcijferkanonnen van het jaar in de bioscoop en veel kijkers konden dan ook niet wachten om de film online te streamen. Dat kan sinds begin augustus gelukkig eindelijk op Pathé Thuis. Wil je meer weten over de film? Deze 5 toffe feitjes wist je nog niet over Godzilla vs. Kong!

3. A Quiet Place Part II (2020)

A Quiet Place Part II (2021) - Final Trailer - Paramount Pictures

Na de dodelijke gebeurtenissen rondom hun huis zet de familie Abbott hun overlevingstocht in stilte voort in de buitenwereld, terwijl de geheimzinnige wezens op de loer liggen.

2. Zwaar Verliefd! 2 (2021)

Zwaar Verliefd! 2 trailer (2021) | Nu verkrijgbaar op VOD

Isa en Ruben zetten de volgende stap en gaan samenwonen. Hun relatie krijgt meer intimiteit, maar ook sluipt de sleur er een beetje in. Dan ontmoet Isa iemand die weleens de perfecte match kan zijn…

1. Spectre (2015)

SPECTRE - Official Trailer - November 6

Door een mysterieus bericht wordt Bond geconfronteerd met zijn verleden en moet hij een duistere organisatie ontmaskeren, terwijl M verwikkeld raakt in een politieke strijd om de Britse geheime dienst te behouden.

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Pathé Thuis te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Pathé Thuis