Dit zijn de 10 meest bekeken films op Pathé Thuis (week 33 van 2021)

Benieuwd wat de 10 populairste films van Pathé Thuis zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis in week 33 van 2021 met het verhaal en de trailer erbij.

10x Meest bekeken films op Pathé Thuis in week 33 (2021)

In week 33 van 2021 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films op Pathé Thuis zijn van dit moment.

1. Godzilla vs. Kong (2021)

Godzilla vs. Kong – Official Trailer

Godzilla is op oorlogspad en niks lijkt hem te kunnen stoppen. Er is maar één optie om de wereld te redden: Kong. Wat heeft Godzilla tot waanzin gedreven? En nog belangrijker, welke titaan zal de gruwelijke strijd winnen?

Het kijkcijferkanon Godzilla vs. Kong is één van de grootste kijkcijferkanonnen van het jaar in de bioscoop en veel kijkers konden dan ook niet wachten om de film online te streamen. Dat kan sinds begin augustus gelukkig eindelijk op Pathé Thuis. Wil je meer weten over de film? Deze 5 toffe feitjes wist je nog niet over Godzilla vs. Kong!

2. Greenland (2020)

Greenland Trailer #1 (2020) | Movieclips Trailers

De mensheid dreigt weggevaagd te worden door een naderende catastrofe. John Garrity heeft vier dagen om zijn vrouw en zoon in veiligheid te brengen, in een geheime militaire bunker in Groenland.

In week 32 was Greenland de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis, waardoor hij in plaats van voor de gebruikelijke huurprijs van €4,99 tijdelijk voor slechts €0,99 te huren is.

3. Out of Death (2021)

OUT OF DEATH Official Trailer (2021)

De rouwende Shannon is getuige van een moord: een politieagent schiet een ongewapende man neer. Ze filmt alles voordat ze ontdekt wordt. Ze slaat op de vlucht door het bos voor de gevaarlijke agent. Kan ze aan hem ontsnappen?

4. Wonder Woman 1984 (2021)

Wonder Woman 1984 - Official Main Trailer

Diana werkt als antropologe en probeert haar activiteiten als Wonder Woman geheim te houden. Wanneer Maxwell Lord haar instituut bezoekt, komt hij met behulp van collega Barbara Ann Minerva in het bezit van een mysterieuze Dreamstone.

5. The Little Things (2021)

THE LITTLE THINGS – Official Trailer

Hulpsheriff van Kern County Joe “Deke” Deacon wordt naar Los Angeles gestuurd om bewijs te verzamelen. Dat had een routineklus moeten zijn, maar hij raakt betrokken bij de zoektocht naar een seriemoordenaar die de stad onveilig maakt.

6. De Grote Slijmfilm (2019)

Trailer DE GROTE SLIJMFILM

Indy en haar BFF zijn, net als iedereen, gek op slijm! De enige die een hekel heeft aan slijm is Dominicus Duff, de grote speelgoedbaas van het land. Door slijm verkoopt hij zijn speelgoed niet meer en daarom wil hij al het slijm verbieden.

7. The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021)

THE CONJURING: THE DEVIL MADE ME DO IT – Official Trailer

Voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis beweert de moordverdachte door de duivel bezeten te zijn geweest. Ed en Lorraine worden tot het uiterste gedwongen om de ziel van de jonge jongen te redden.

8. Let Him Go (2020)

LET HIM GO - Official Trailer [HD] - In Theaters November

Na het overlijden van hun zoon, verlaten de gepensioneerde sheriff George en zijn vrouw Margaret hun ranch in Montana om hun kleinzoon te redden. Hij is in handen gekomen van de gevaarlijke familie van de nieuwe man van hun schoondochter.

9. Raya and the Last Dragon (2021)

Disney's Raya and the Last Dragon | Official Trailer

De eenzame krijger Raya gaat vastbesloten op zoek naar de laatste legendarisch draak. Er is een kwade kracht die de wereld van Kumandra bedreigt. Kan Raya de draak op tijd vinden?

10. Tom & Jerry (2021)

TOM & JERRY - Official Trailer

Muis Jerry verhuist naar het chicste hotel van New York. Helaas is dat op hetzelfde moment als ‘de bruiloft van het jaar’. Ten einde raad vraag Kayla of straatkat Tom Jerry wil verjagen. Dit dreigt een rampzalig kat-en-muisspel te worden…

Sinds 26 juli is Tom & Jerry op Pathé Thuis te zien als Premium-film tot de reguliere huurperiode op 22 september van start gaat.

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Pathé Thuis te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.