Dit zijn de 10 meest bekeken films op Pathé Thuis (week 10 van 2022)

Benieuwd wat de 10 populairste films van Pathé Thuis zijn op dit moment. De streamingdienst voegt dagelijks nieuwe films toe, maar laat ook weten naar welke titels het meest wordt gekeken. In dit overzicht vind je de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis in week 10 van 2022 (7-13 maart) met het verhaal en de trailer erbij.

10x Meest bekeken films op Pathé Thuis in week 10 (2022)

In week 10 van 2022 staan er weer een aantal oude bekenden in de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis, maar zijn er ook een paar nieuwe titels verschenen. Hieronder vind je wat de populairste films op de streamingdienst van dit moment zijn.

10. The Protégé (film, 2021)

The Protégé | Officiële Trailer | Amazon Prime Video NL

Anna is als kind gered door de legendarische huurmoordenaar Moody en door hem opgeleid om hetzelfde te doen. Wanneer Moody echter op brute wijze wordt vermoord, zweert ze wraak te nemen en voor niemand te stoppen.

9. Spider-Man: Far From Home (2019)

SPIDER-MAN: FAR FROM HOME - Official Trailer

Peter Parker gaat met zijn klasgenoten op vakantie. Tegelijkertijd benadert Nick Fury hem voor een missie om het mysterie rondom verschillende aanvallen van elementaire wezens te ontrafelen. Hierbij ontmoet hij mede-superheld Mysterio.

8. Halloween Kills (2021)

Halloween Kills - Official Trailer

De Halloween-nacht waarin Michael Myers terugkeerde is nog niet voorbij… Laurie dacht voorgoed afgerekend te hebben met Michael tot een hele stoet brandweerwagens klaar staan om het brandende huis te blussen.

7. Sing (2016)

SING | Official Trailer | Universal Pictures Canada

De Koala Buster is de eigenaar van een theater dat betere tijden heeft gekend. Als laatste redmiddel organiseert hij een open talentenjacht en de halve stad geeft zich op als kandidaat.

6. The Addams Family op Avontuur (film, 2021)

THE ADDAMS FAMILY OP AVONTUUR – Officiële Internationale Trailer (Nederlands gesproken) HD

De familie Addams raakt verzeild in allerlei bizarre avonturen. Bereid je voor op hilarische ontmoetingen met nietsvermoedende mensen die niet weten wat hun overkomt! Vanaf donderdag te zien bij Pathé Thuis.

5. Fast & Furious 9 (2021)

Fast & Furious 9 – Officiële Trailer 2 (Universal Pictures) HD

Dominic Toretto leidt een rustig bestaan samen met Letty en hun zoontje Brian. Beiden weten ze dat het gevaar altijd op de loer ligt. Dit keer komt de dreiging uit Dom’s verleden.

4. Dune (2021)

Dune | Official Main Trailer

Paul Atreides, een briljante en begaafde jongeman, is tot grootse dingen voorbestemd. Hij wordt tot het uiterste gedreven als hij naar de gevaarlijkste planeet moet om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen…

3. Venom: Let There Be Carnage (2021)

VENOM: LET THERE BE CARNAGE - Official Trailer 2 (HD)

Eddie probeert zijn dagelijkse leven en carrière als journalist weer op te pakken. De symbiont daarentegen wil alleen maar bad guys in elkaar slaan. Daarnaast heeft een sadistische moordenaar het op Eddie gemunt.

2. Cash Truck (2021)

Cash Truck | Officiële Trailer | Amazon Prime Video NL

H is een koude, mysterieuze man die sinds kort werkt bij een cashtruckbedrijf. Wekelijks verplaatst hij miljoenen dollars door Los Angeles. Als ze worden overvallen, zien de collega’s van H een andere kant…

1. No Time to Die (2021)

NO TIME TO DIE Trailer – In Cinemas October 2021.

James Bond leidt een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter zijn hulp nodig heeft om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden. Lees ook onze recensie.

Alle films die op Pathé Thuis verschijnen per maand

Benieuwd welke films elke afgelopen maand op Pathé Thuis zijn verschenen? Dat vind je in het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook kun je daar alvast vooruit kijken, zodat je van tevoren weet welke nieuwe titels in de planning van de streamingdienst staan.

Volledige aanbod van de streamingdienst

Op Streamwijzer is ook het complete aanbod van Pathé Thuis te vinden. In de tabel vind je dagelijks welke films nieuw op de streamingdienst zijn verschenen.


Synopsissen: Pathé Thuis