Pathé Thuis organiseert Mega Movie Weken: 100 films met flinke korting

Bij Pathé Thuis zijn vandaag de Mega Movie Weken begonnen. Tijdens deze weken zijn maar liefst 100 films te zien met flinke korting, waardoor ze al vanaf €1,99 per stuk beschikbaar zijn. De Mega Movie Weken van Pathé Thuis lopen nog tot en met 10 april 2022.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis ✅

Mega Movie Weken bij Pathé Thuis tot en met 10 april 2022

Tijdens de Mega Movie Weken van Pathé Thuis regent het toptitels met behoorlijke actiekorting. Op de actiepagina op de officiële website van de streamingdienst vind je 100 films die voor slechts €1,99 of €2,99 te zien zijn. Mocht je nog geen account hebben bij Pathé Thuis, dan hoef je geen zorgen te maken. Deze actie geldt zowel voor huidige als voor nieuwe gebruikers. Je kunt eenvoudig en gratis een account bij de videodienst aanmaken, waarna je zelf per stuk kunt beslissen of je een film zou willen huren of kopen.

Bij het huren van films, waaronder titels die vallen onder de Mega Movie Weken, kun je ze direct aan je account toevoegen. Vervolgens krijg je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Zodra je dat doet, heb je 48 uur onbeperkt de tijd om de film te streamen. Lees verder voor een selectie van de titels die momenteel sterk afgeprijsd zijn.

Films die nergens anders op streamingdiensten te vinden zijn

De lijst van streamingdiensten waar je een abonnement op kunt nemen wordt groter en groter. Al helemaal sinds de lancering van HBO Max en Viaplay (en binnenkort SkyShowtime) zien streamers door de bomen het bos niet meer. Pathé Thuis biedt titels te koop en te huur aan die op andere streamingdiensten te zien zijn, maar ook unieke content die alleen bij hen te bekijken is.

De lijst met titels van de Mega Movie Weken liegt er niet om. Veel bekende en door critici geprezen films hebben het tot de selectie weten te schoppen. De volgende titels zijn bijvoorbeeld in Nederland alleen via TVOD-diensten als Pathé Thuis te kijken en daarnaast tevens in de kortingsactie van de Mega Movie Weken opgenomen: Luizenmoeder – De Film (2021), Highlander (1986), Casino (1995), Good Will Hunting (1997), Knives Out (2019), Smallfoot (2018), Johnny English Strikes Again (2018), Ready Player One (2018) en The Hustle (2019).

Kijktips voor wie geen abonnement heeft op…

Mocht je geen abonnement op Netflix, Amazon Prime Video, Videoland, HBO of Viaplay hebben, dan zijn de Mega Movie Weken bij Pathé Thuis voor jou een aanrader om een aantal films waar je normaliter geen toegang toe hebt te streamen. Zo zijn er titels die via enkele andere streamingdiensten te zien zijn tevens opgenomen in de Mega Movie Weken van Pathé Thuis.

Mocht je geen abonnement op HBO Max hebben, dan heb je helaas geen toegang tot een hoop films met DC-personages. Maar met Pathé Thuis zijn de volgende titels tijdens deze actie wel beschikbaar: Wonder Woman (2017), The Dark Knight (2008), The Dark Knight Rises (2012) en Birds of Prey (2020). Wie geen Amazon Prime Video-abonnement heeft, kan nu bij Pathé Thuis goedkoop terecht voor Captain Fantastic (2016). Call Me by Your Name (2017), 21 Jump Street (2012) en Midway (2019) zijn nu ook via Pathé Thuis beschikbaar, terwijl ze hiernaast alleen bij Videoland te kijken zijn. Ook Saw (2004) en Four Weddings and a Funeral (1994) zijn in de Mega Movie Weken opgenomen en anders alleen via de nieuwe streamingdienst Viaplay te zien. Alvast heel veel kijkplezier gewenst!

Zac Chapman
Zac is een student in Kunst en Economie op de HKU. Met een passie voor film, televisie, muziek en 'all things pop culture' is hij altijd op de hoogte van het laatste nieuws op het gebied van entertainment.