Pathé Thuis trakteert: met de Mega Movie Deals bekijk je tientallen films voor een lage prijs

Het moment om al je films van je kijklijst af te strepen is daar, want vandaag starten bij Pathé Thuis de Mega Movie Deals. Anderhalve week lang worden filmklassiekers, nieuwe blockbusters en verborgen parels flink afgeprijsd en kun je ze voor slechts €1,99 of €2,99 huren. Zo kun je alle films die je in de bioscoop gemist hebt of altijd al hebt willen zien eindelijk bekijken.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Wat zijn de Mega Movie Deals?

Ieder jaar organiseert Pathé Thuis de Mega Movie Deals. Dit is een periode van anderhalve week waarin je voor een lagere prijs dan normaal een enorme selectie aan topfilms kunt huren, voor slechts €1,99 of €2,99 per stuk.

Tussen de afgeprijsde films vind je klassiekers als The Shawshank Redemption, Top Gun en American Beauty, maar ook een hele hoop splinternieuwe films die je op dit moment alleen via TVOD-diensten als Pathé Thuis kunt streamen en dus niet op een streamingdienst met een abonnement kunt terugvinden. Hieronder hebben we vijf van deze films op een rij gezet die je tijdens deze Mega Movie Deals eigenlijk niet mag missen. De actie loopt van 24 maart t/m 5 april. → Bekijk alle films die onder de actie vallen in de Mega Movie Deals-collectie op Pathé Thuis.

5x Films die je tijdens de Mega Movie Deals moet zien

5. Dog (2022)

DOG | Official Trailer | MGM Studios

Hondenliefhebber, fan van Magic Mike‘s Channing Tatum of misschien wel allebei? Dan mag je de film Dog absoluut niet missen. Ex-soldaat Briggs moet legerhond Lulu naar de begrafenis van haar overleden baasje brengen. Het lijkt een simpele taak, maar Lulu’s oorlogsverleden betaalt zich uit in onhandelbaar gedrag. Ook Briggs kampt door alles wat hij meegemaakt heeft met psychische problemen en heeft er eigenlijk helemaal geen zin in. Langzaam ontstaat er toch een bijzondere band tussen de twee.

4. Girls To Buy (2021)

GIRLS TO BUY Trailer (2022)

Als jij de afgelopen jaren in de ban was van de Poolse erotische 365 dni-reeks over Laura, Massimo en hun stomende liefdesverhaal, hebben we je nieuwe guilty pleasure gevonden: Girls to Buy. Deze film is óók Pools en kent óók een (zeer aantrekkelijke) Italiaanse tegenspeler, dus de parallellen zijn gauw getrokken. Het draait om Emi. Als zij de kans krijgt om een exclusieve escorte te worden in Dubai, grijpt ze die met beide handen aan. Het luxueuze leventje in het Midden-Oosten blijkt echter ook een duistere kant te hebben.

3. Hart op de Juiste Plek (2022)

Hart op de juiste plek | Officiële trailer

Zin in een Nederlandse romcom? Dan bekijk je tijdens de Mega Movie Deals Hart op de Juiste Plek met korting. Cliché, niet heel diepgaand, maar wel heerlijk voor een avondje op de bank. De succesvolle Eve (Stijn Fransen) heeft een toffe baan, een leuke vriendengroep en een knappe vriend. Alleen lijkt die laatste het wel héél gezellig te hebben met zijn bazin. Eve voelt zich noodgedwongen te vertrekken en belandt bij haar moeder in het dorpje Zeilne, waar ze opgeroeide. Daar loopt ze ook haar jeugdliefde Luuk (Jan Versteegh) tegen het lijf.

2. Prey for the Devil (2022)

Prey for the Devil (2022 Movie) Official Trailer - Christian Navarro, Jacqueline Byers

De duivel is een veel geziene gast in horrorfilms en ook in Prey for the Devil ontbreekt hij niet. Ann heeft haar traumatische verleden achter zich gelaten en werkt als zuster in een school voor duivelsuitbanning. Alleen mannen mogen dit volgens de regels daadwerkelijk doen, maar Ann is ervan overtuigd dat het ook haar roeping is. Gelukkig ziet een van de professoren haar speciale gave en mag ze in het geheim de rituelen bestuderen, al is dit natuurlijk absoluut niet zonder gevaar… Deze film laat je gegarandeerd van het begin tot het eind op het puntje van je stoel zitten.

1. The Woman King (2022)

THE WOMAN KING – Official Trailer (HD)

Oscarwinnaar Viola Davis schittert in The Woman King, een waargebeurd verhaal over een heldhaftige vrouwelijke krijgerseenheid. Het is de negentiende eeuw en we bevinden ons in het koninkrijk Dahomey, een van de machtigste staten van Afrika. De vrouwen van de Agojie zorgen door hun vechtkunst voor bescherming. Nu staat er echter een vijand op die hun volk tot slaaf gemaakt heeft en van plan is alles te verwoesten.

Meer nieuwe films bij Pathé Thuis

Voor de nieuwste films zit je bij Pathé Thuis sowieso wel goed. Deze TVOD-streamingdienst voegt bioscoopfilms vaak als een van de eersten toe aan haar platform. Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de toegevoegde of verwachte films? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg onze social media-kanalen. Hier houden we je natuurlijk ook altijd op de hoogte van acties als de Mega Movie Deals, waarmee je met hoge kortingen naar de leukste films kunt kijken.

📺 Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films op Pathé Thuis per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Pathé Thuis zullen verschijnen.


Synopsissen: Pathé Thuis

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.