Wat zijn de kosten van Pathé Thuis?

Betaal je een vast bedrag per maand aan Pathé Thuis kosten? Wat kost een film als je hem koopt of huurt bij de streamingdienst? En is het mogelijk om onbeperkt films te kijken op Pathé Thuis met aan abonnement waarbij per maand betaald wordt? In dit artikel zetten we al je vragen over Pathé Thuis op een rij en leggen wij uit welke kosten er met het kijken van films op de streamingdienst gemoeid zijn.

Wat zijn de totale Pathé Thuis kosten als je een film wilt kijken?

Je aansluiten bij de streamingdienst Pathé Thuis is helemaal gratis en vrijblijvend en kan via deze pagina gedaan worden. Verder kun je films bij de streamingdienst huren of kopen. Het huren van een film kost tussen de €1.99 en €5.99 en biedt je 48 uur toegang tot de titel in je app of browser op bijvoorbeeld televisie, mobiel, laptop, tablet en spelcomputer. Het kopen van een film kost wat meer en is afhankelijk van de titel. Via de bovenstaande link om je aan te melden kun je ook het hele aanbod van films op Pathé Thuis bekijken.

Als je liever een losse Blu-ray of DVD van je favoriete film wilt bestellen, kun je het beste hier terecht.

Wat is Pathé Thuis?

Pathé Thuis is een TVOD streamingdienst die is opgericht in 2011. Er zijn uitsluitend films (en dus geen series) op het Video On Demand-platform te bekijken en die zijn per stuk aan te schaffen voor een gelimiteerde of vaste periode. Meestal zijn de nieuwste films, die net niet meer in de bioscopen te zien zijn, al wel op streamingdiensten als Pathé Thuis en Ziggo On Demand te zien. Pas daarna komen ze vaak op de SVOD streamingdiensten als Netflix, Videoland, Disney+ en Amazon Prime Video.

Kun je films huren of kopen?

Bij Pathé Thuis kun je zowel films huren als kopen. De kosten voor het huren van films zijn lager dan wanneer ze gekocht worden, maar in tegenstelling tot een vaste aankoop is een huurfilm slechts 48 uur te bekijken. Wel zijn beide soorten aankopen op alle soorten ondersteunde apparaten te bekijken. Dat is bijvoorbeeld via de laptop, computer, tablet, mobiel, televisie of spelcomputer.

Kun je onbeperkt films kijken met een maandelijks abonnement op Pathé Thuis?

Er is geen maandelijks abonnement op Pathé Thuis te koop waarmee onbeperkt naar het aanbod van films op de streamingdienst gekeken kan worden. Je kunt je dus enkel gratis bij de streamingdienst aansluiten en vervolgens betalen per gehuurde of gekochte film. Dit is in tegenstelling tot andere streamingdiensten als Netflix. Bekijk het aanbod van Pathé Thuis om te zien wat de kosten per film zijn.

Wat is het aanbod van alle films op het Video On Demand-platform?

Er zijn ontzettend veel en vaak ook recente films te zien in het aanbod van de streamingdienst. Het volledige aanbod is te bekijken op de website van Pathé Thuis.


Wat zijn de totale Pathé Thuis kosten als je een film wilt kijken?

Het is gratis om je aan te melden bij Pathé Thuis en hierna betaal je een bedrag van €1.99 tot €5.99 per huurfilm of een hoger bedrag per koopfilm, afhankelijk van de titel.

Wat is Pathé Thuis?

Pathé Thuis is een TVOD streamingdienst die sinds 2011 actief is in Nederland en waar films kunnen worden bekeken in een online omgeving.

Kun je films op Pathé Thuis huren of kopen?

Via Pathé Thuis kunnen zowel films worden gekocht als gehuurd, maar de kosten en beschikbaarheid van de titel verschillen wel tussen de twee soorten.

Kun je onbeperkt films kijken met een maandelijks abonnement op Pathé Thuis?

De streamingdienst Pathé Thuis heeft geen optie beschikbaar om met een vast bedrag per maand onbeperkt naar alle films in het aanbod te kunnen kijken.

Wat is het aanbod van alle films op Pathé Thuis?

Het volledige aanbod van alle films op Pathé Thuis is te vinden op de officiële website.