Korting bij Pathé Thuis: deze prijsacties organiseert de streamingdienst continu

Bij Pathé Thuis kun je de nieuwste bioscoopfilms en grootste kijkcijferkanonnen online huren of kopen. De streamingdienst organiseert ook vaak acties waarbij je korting krijgt op bepaalde titels. Hieronder vind je 3 aanbiedingen die de videodienst doorlopend live heeft staan. Daarnaast laten we je weten hoe je dan deze acties op de hoogte blijft.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Deze 3 kortingsacties organiseert Pathé Thuis doorlopend

Bij Pathé Thuis worden huurfilms die net uit de bioscoop komen vaak aangeboden vanaf €4,99 in SD-kwaliteit en vanaf €5,99 in HD-kwaliteit. Als de bioscooprelease iets langer geleden is, betaal je meestal €2,99 voor SD en €3,99 voor HD.

Je kunt echter altijd wel ergens een toffe film met korting vinden op de streamingdienst. De volgende 3 kortingsacties worden continu georganiseerd bij Pathé Thuis, elke keer met een andere toptitel in de spotlights.

1. Movie of the Week

Elke week wordt er op dinsdag door Pathé Thuis één film geselecteerd die tot en met de volgende maandag met flinke korting verkrijgbaar is. Daardoor betaal je 7 dagen lang slechts €0,99 om hem te huren. Vaak gaat het om titels die niet heel nieuw meer zijn of die plotseling weer relevant zijn doordat ze bijvoorbeeld een vervolg in de bioscoop krijgen.

2. Keuzekorting

Via de Instagram Stories van Pathé Thuis wordt elke week een actie met keuzekorting georganiseerd. Je krijgt vanaf maandagmiddag 13:30 uur in totaal 24 uur de tijd om met alle andere volgers te kiezen voor één van de drie aangeboden films. Vanaf donderdag kun je vervolgens de hele week voor maar €1,99 naar de film kijken.

3. Kortingsfilms

Als een bioscoopfilm al een paar maanden door Pathé Thuis wordt aangeboden, kan het voorkomen dat er ter promotie een tijdelijke prijsverlaging wordt aangekondigd. Deze vrij recente kortingsfilms kun je vervolgens een hele week (van woensdag tot en met dinsdag) kijken voor €2,99 in plaats van de reguliere huurprijs.

Op de hoogte blijven van deze acties

Natuurlijk ben je nu benieuwd hoe je op de hoogte kunt blijven van de acties die Pathé Thuis organiseert en de films die hierbij worden afgeprijsd. Hiervoor kun je de streamingdienst volgen op hun social media kanalen, zoals hier op Instagram en hier op Facebook. Daarnaast kun je in je accountinstellingen bij Pathé Thuis je email voorkeuren aanpassen om de nieuwste updates te ontvangen over speciale promoties met korting die aansluiten bij jouw wensen. Veel kijkplezier!