Kijken. Kopen. Altijd. Pathé Thuis biedt tijdelijk toffe koopfilms aan met korting

Sommige films wil je gewoon blijven kijken. Ieder jaar een Harry Potter-marathon houden staat bijvoorbeeld bij heel veel mensen op het programma en zo zijn er nog wel meer films die vaker dan eens gekeken worden. Op streamingdiensten met een abonnement is de kans groot dat een film over een tijdje ineens uit het aanbod verdwenen is en daarom biedt Pathé Thuis nu een aantal populaire koopfilms met fikse korting aan. Eén keer kopen en je kunt de rest van je leven blijven kijken. Eindeloos genieten!

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Tijdelijk korting op diverse koopfilms bij Pathé Thuis

Met een koopfilm op Pathé Thuis kun je eindeloos genieten van een film. Waar je een huurfilm eenmalig kunt kijken en deze na 48 uur van je account verdwijnt, kun je de koopfilm zo vaak starten als je wil en blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan. Dit is dus perfect voor de films die je vaker dan één keer wil zien.

TVOD-streamingdienst Pathé Thuis heeft het nu mogelijk gemaakt om een geselecteerd aantal films met een fikse korting te kopen, zodat je ze voor altijd kunt blijven kijken. Deze actie loopt t/m 8 januari 2023.

Deze populaire films zijn nu te koop met korting

Pathé Thuis heeft een aantal échte klassiekers geselecteerd die je wilt blijven kijken. Hierbij kun je denken aan de complete Harry Potter-reeks én de daaropvolgende Fantastic Beasts-films, maar ook aan films als Bridget Jones’s Diary, The Godfather en The Great Gatsby.

Er zijn ook een aantal gloednieuwe titels in de lijst te vinden die nu al tijdloos aanvoelen en over een tijdje weleens gezien kunnen worden als de echte klassiekers. Hierbij kun je denken aan Baz Luhrmanns biopic Elvis, over het onstuimige leven van de King of Rock ’n Roll en de rol van zijn manager in zijn dood. Ook het gloednieuwe Top Gun: Maverick, vervolg op de hitfilm uit 1986, is nu met korting te koop. Een compleet overzicht van de 34 films vind je hier in de collectie van koopfilm op Pathé Thuis.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Pathé Thuis voegt regelmatig steengoede (koop)films toe aan haar aanbod. In het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand zie je precies welke nieuwe titels op de planning van de streamingdienst staan.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over films en series? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg onze social media-kanalen. Ook kun je je aansluiten bij de Facebook-groep van Pathé Thuis-kijkers om kijktips uit te wisselen en het laatste nieuws te vinden.

Pathé Thuis 🍿

Synopsissen: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.