Pathé Thuis viert 10e verjaardag met tijdelijke actie voor 10 meest bekeken films

10 jaar. 10 dagen. 10 films. Pathé Thuis is jarig en dat moet gevierd worden. Daarom krijg je 10 dagen lang flinke korting op de 10 meest bekeken films aller tijden bij de streamingdienst.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Pathé Thuis viert feest: 10 jaar, 10 dagen, 10 films

Pathé Thuis bestaat welgeteld 10 jaar! En bij een mooi feestje horen natuurlijk traktaties. Daarom heeft het video on demand-platform besloten om hun 10 meest bekeken films van de afgelopen 10 jaar op een rijtje te zetten en daar flinke korting op te geven. Je krijgt op zijn minst 33% en in sommige gevallen zelfs 50% korting op de normale huurprijs. Daardoor betaal je nog maar €1,99 om de films te huren. Reden voor een feestje in je eigen thuisbioscoop dus.

Kijktips voor 3 afgeprijsde films

De drie onderstaande films zijn het absoluut waard om eens te bekijken. Niet alleen omdat je jezelf hiermee een heerlijk avondje op de bank garandeert, maar ook omdat ze op het moment van schrijven niet te streamen zijn bij SVOD-diensten als Netflix, Videoland, Disney+ of Amazon Prime Video. Dit is dus je kans om voor een spotprijsje één van deze toptitels te streamen.

1. Fifty Shades Darker (film, 2017)

Wanneer Christian probeert Anastasia over te halen om terug te komen in zijn leven, eist zij een andere regeling voordat ze hem een nieuwe kans geeft. Terwijl het tweetal aan hun wederzijds vertrouwen werkt, duiken er duistere figuren op.

Het eerste en het derde deel van de spannende en erotische Fifty Shades-reeks kun je op Netflix bekijken, maar deel 2 (Fifty Shades Darker) is enkel bij Pathé Thuis te zien. Het is dan ook niet verrassend dat veel mensen hem daar graag willen kijken om de trilogie compleet te maken.

2. Intouchables (film, 2011)

Philippe, een miljonair in een rolstoel, neemt de energieke Driss in dienst als hulp. Met alle gevolgen van dien.

Als je deze Franse feelgoodfilm nog nooit hebt gezien, dan moet hij absoluut op je kijklijst. Als je hem al wel hebt gezien, dan kun je hem vast nog 100.000 keer met veel plezier opnieuw kijken. Alleen al voor de aanstekelijke lach van Omar Sy, onder andere bekend van zijn hoofdrol in de Netflix-serie Lupin.

3. A Star is Born (film, 2017)

Jackson Maine ontdekt en wordt verliefd op, de onbekende, worstelende artiest Ally. Ze heeft haar droom om het te maken in de muziek business zo goed als opgegeven, tot Jackson haar aanmoedigt haar plek in de spotlights op te eisen.

Bradley Cooper en Lady Gaga schitteren in de hoofdrollen van deze prachtige film die maar liefst 8 Oscarnominaties in de wacht wist te slepen, waarna ze 1 gouden beeldje ook daadwerkelijk mee naar huis mochten nemen.

Rest van de films in de aanbieding bij Pathé Thuis

Hier blijft het echter niet bij, want Jumanji: Welcome to the Jungle (2017) is bijvoorbeeld ook niet op andere streamingdiensten te zien. En ook dit is één van de 10 toptitels die je nu met korting aangeboden krijgt bij Pathé Thuis. Daarnaast vind je in het overzicht absolute steracteurs, films over wonderlijke sprookjes, spannende thrillers, titels bomvol actie en een stukje Hollandse glorie. Neem vooral zelf een kijkje op de actiepagina bij Pathé Thuis en vier het 10e verjaardagsfeest met de streamingdienst mee. Fijn weekend!


Synopsissen: Pathé Thuis