Pathe strooit de hele maand december met cadeaus, kijktips en gratis films op Pathé Thuis

Pathé geeft de feestelijkste maand van het jaar een vleugje extra magie en strooit met gratis films, cadeautjes en kijktips. Ook Pathé Thuis doet mee met de zogeheten December Kalender door voor 9 gratis films te zorgen, waaronder Casanova’s, The Wolf of Wall Street en Penoza: The Final Chapter.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Pathé Adventskalender

Met de Pathé adventskalender is elke dag voorafgaand aan kerst een feestdag en zijn er de leukste cadeaus te winnen, zoals filmmerchandise van Captain Nova en Alles op Tafel, Popcorn & Chill pakken of de Pathé kersttruien. Ook dit jaar zit de Pathé adventskalender boordevol winacties met goodies en merchandise en worden er voor het eerst ook Pathé Thuis films cadeau gedaan.

Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé vertelt: “Ook dit jaar willen we graag iets extra’s doen voor onze trouwe bezoekers, die onze bioscopen ondanks alle beperkende maatregelen in groten getale bleven bezoeken. Samen met onze relaties en filmdistributeurs, hebben we de Pathé adventskalender ook dit jaar gevuld met de allerleukste filmgerelateerde winacties én maar liefst negen Pathé Thuis films. Zo hopen we samen met onze bezoekers de donkere dagen voor kerst nét wat gezelliger te maken en zorgen we voor de ultieme Pathé beleving, ook thuis.”

Gratis film bij Pathé Thuis vandaag: zo werkt het

Vanaf vandaag, 1 december, is de eerste gratis film online te bekijken: de Nederlandse titel Casanova’s met Jim Bakkum en Lieke van Lexmond. Het claimen van de gratis film is heel eenvoudig. Volg de stappen hieronder en je kunt direct beginnen met kijken of hem klaarzetten om later te beginnen met streamen.

  1. Ga naar de officiële website van Pathé Thuis en log in bij je account. Heb je nog geen account? Dan kun je die direct gratis aanmaken.
  2. Ga naar de film Casanova’s (2019)
  3. Klik op Bekijk film en klik vervolgens op Kijk vanaf €0,-
  4. Kies huur HD of SD
  5. Start direct de film of kijk hem later. Als je de film direct start, heb je 48 uur om deze af te kijken.

Later kijken? Kies Kijk later en de film blijft 30 dagen actief in jouw account. Let op: de film is vandaag tot 23:59 te huren. Na vandaag betaal je de reguliere prijs voor de film.

Vooralsnog onbekend hoe de rest van de maand eruit zal zien

In de kalender staat voor 5 december nog een groot vraagteken, dus momenteel is nog niet bekend wat voor verrassing Pathé Thuis dan voor ons in petto heeft. Als we een wilde (en hoopvolle) gok mogen doen, dan kiezen we voor een gratis Sinterklaasfilm. Dat zou toch fantastisch zijn op pakjesavond? Houd onze website in de gaten om op de hoogte te blijven!