Laatste kans: Pathé Thuis’ zomeractie met films voor kids & tieners duurt nog tot 12 augustus

Bij Pathé Thuis snappen ze waar ouders naar op zoek zijn deze zomer. Daarom hebben ze besloten om de leukste films voor kids & tieners beschikbaar te stellen voor een laag prijsje. De zomeractie onder de titel Days of Summer duurt nog tot en met donderdag 12 augustus 2021. Tot die dag kun je op de streamingdienst genieten van films als Pinocchio, De Notenkraak 2 en De LEGO Ninjago Film vanaf slechts €1,99 per film.

Deze films voor kids & tieners vallen onder de Days of Summer-actie bij Pathé Thuis

Hieronder vind je een overzicht van de films die onder de Days of Summer-actie vallen bij Pathé Thuis. Sommige films zijn al te bekijken vanaf €1,99 en andere titels zijn in prijs verlaagd naar bijvoorbeeld €2,99 of €3,99.

De complete collectie is te bekijken op de Days of Summer-actiepagina bij de officiële website van Pathé Thuis. Lees hieronder verder als je benieuwd bent naar meer populaire en/of in prijs verlaagde kijktips op de streamingdienst van dit moment.

Nog meer films zijn tijdelijk in prijs verlaagd bij Pathé Thuis

Daarnaast is deze week Greenland als ‘Movie of the Week’ verlaagd in prijs naar €0,99 en kun je de gloednieuwe film Wonder Woman 1984 bekijken voor €2,99 in plaats van de gebruikelijke €5,99.

Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in het account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken. Bij sommige films kun je er ook voor kiezen de film te kopen, wat de mogelijkheid biedt om ze een onbeperkt aantal keren te bekijken.

Andere kijktips voor populaire films op de streamingdienst

In de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis deze week (week 32 van 2021) zien we deze week dat Godzilla vs. Kong de lijst aanvoert. De huurprijs is met €14,99 niet zo scherp als bij de bovengenoemde zomerfilms, maar dat is te verklaren doordat de film nog maar net in de bioscoop te zien is. Daarnaast blijven actieliefhebbers razend enthousiast over Out of Death en kijken horrorfans al wekenlang met veel plezier naar The Conjuring: The Devil Made Me Do It.