Pathé Thuis-actie: déze grote films kun je tijdelijk voor een extra lage prijs kopen

Filmliefhebber? Op Pathé Thuis kun je de grootste (bioscoop)films kopen en huren. De gekochte films blijven voor altijd in je bibliotheek staan en kun je eindeloos herbekijken. Ideaal dus voor je favoriete titels. Gelukkig komt Pathé Thuis nu met een tijdelijke actie waarbij de een selectie films voor een extra lage prijs kunt kopen.

→ Meld je nu gratis aan bij Pathé Thuis en kijk je eerste film met tot 60% korting ✅

Grote films nu voor lage prijs te koop bij Pathé Thuis

Pathé Thuis is een TVOD-streamingdienst waar je geen abonnement hoeft te hebben om films te kijken. In plaats daarvan kun je iedere titel los kopen en huren. Koop je de film, dan blijft deze voor altijd in je bibliotheek staan en kun je hem zo vaak bekijken als je wilt. Bij huren heb je 30 dagen de tijd om te beginnen met kijken. Na 48 uur verdwijnt de film vervolgens uit je bibliotheek.

Om het mogelijk te maken om je favoriete films aan te schaffen, heeft Pathé Thuis nu een tijdelijke actie. Je kunt nu een aantal films voor een lagere prijs—€3,99 tot €9,99—kopen. Normaliter betaal je tussen €9,99 en €15,99 voor de aanschaf van een film. Je kijkt nu goedkoop naar klassiekers, zoals de Lord of the Rings-trilogie, en nieuwe films. Deze actie loopt van 25 januari tot en met 7 februari. Hieronder hebben we een aantal titels die meedoen aan deze actie voor je op een rijtje gezet.

5. Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One (2023)

Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One is de nieuwste film in de reeks over Ethan Hunt. Al zes keer eerder mocht Tom Cruise in de huid van dit iconische personage kruipen. Deze keer moet hij samen met zijn team zorgen dat een angstaanjagend nieuw wapen niet in de verkeerde handen valt. Gebeurt dat wel, dan kan dat het einde van de mensheid betekenen. De film is tijdelijk te koop voor €9,99 in plaats van €15,99.

4. Past Lives (2023)

Past Lives ontving in 2023 lovende reacties van critici en wist op Rotten Tomatoes maar liefst 87% van de kijkers te overtuigen. Het draait om Nora en Hae Sung, die in Zuid-Korea samen opgroeiden en elkaar helaas uit het oog verloren. Jaren later krijgen ze tijdens twee dagen in New York een nieuwe kans… maar is hun liefde wel meant to be? De film is tijdelijk te koop voor €5,99 in plaats van €9,99.

3. The Equalizer 3 (2023)

Nóg een vervolg in een filmreeks: The Equalizer 3 is nu te koop voor €5,99 in plaats van €13,99. Uiteraard draait het weer om Robert McCall, vertolkt door Denzel Washington. Hij is gestopt als moordenaar in dienst van de overheid, maar heeft moeite om zijn verleden achter zich te laten. Om helemaal opnieuw te beginnen, reist hij af naar Zuid-Italië. Maar als zijn nieuwe vrienden daar bedreigd worden door lokale misdaadbazen en er doden vallen, keert zijn oude vertrouwde instinct toch terug…

2. The Expendables 4 (2023)

Jason Statham en Sylvester Stallone schitterden afgelopen jaar in The Expendables 4. Een groep terroristen heeft kernwapens gestolen van een vrachtschip. Aan de Expendables om te zorgen dat ze hier geen gebruik van maken. Alleen zij kunnen een Derde Wereldoorlog voorkomen. Expend4bles is tijdelijk te koop voor €5,99 in plaats van €9,99.

1. Barbie (2023)

De grootste film van 2023 was Barbie en ook deze titel kun je tijdelijk voor een lagere prijs kopen bij Pathé Thuis, voor €9,99 in plaats van €10,99. De iconische komedie vertelt het verhaal van de perfecte Malibu-pop Barbie, gespeeld door Margot Robbie. Op het begin van de film is leidt zij een geweldig leven. Maar dan wordt ze ineens geplaagd door gedachtes over de dood. En dat niet alleen: ze blijkt ook last te hebben van cellulitis en platte voeten. Dat komt doordat het kind dat met haar speelt niet gelukkig is. Barbie zal naar de echte wereld moeten om dat recht te zetten.

Nieuwe films bij Pathé Thuis

Pathé Thuis voegt regelmatig nieuwe films toe aan haar aanbod. In het overzicht met nieuwe films op Pathé Thuis per maand zie je precies welke nieuwe titels op de planning van de streamingdienst staan.

Wil je altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws over films en series? Laat je dan op de hoogte houden via je mail of volg onze social media-kanalen. Ook kun je je aansluiten bij de Facebook-groep van Pathé Thuis-kijkers om kijktips uit te wisselen en het laatste nieuws te vinden.


Synopsissen: Pathé Thuis

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.