Pathé Thuis aanbod van films in 4k beeldkwaliteit

Zou je graag willen weten welke films op Pathé Thuis in 4k beeldkwaliteit te kijken zijn? In dit artikel lichten we uit wat de stand van zaken op dit moment is bij de streamingdienst met betrekking tot het 4k aanbod en geven we antwoord op de vraag: welke films op Pathé Thuis zijn momenteel te bekijken in 4k beeldkwaliteit?

Pathé Thuis aanbod van films in 4k beeldkwaliteit

  1. Welke films op Pathé Thuis zijn momenteel te bekijken in 4k beeldkwaliteit?

    Helaas zijn er momenteel geen films te bekijken in 4k beeldkwaliteit op Pathé Thuis. Dat betekent overigens niet dat die mogelijkheid er in de toekomst niet aan zit te komen. Momenteel kun je gelukkig wel bij verschillende films kiezen of je hem zou willen huren of kopen in Standard Definition (SD kwaliteit) of High Definition (HD kwaliteit). Zodra er nieuws is over de komst van 4k films bij Pathé Thuis, zal dat op deze pagina geplaatst wordt.

Algehele misvatting: geen TV in huis met scherm voor hoge kwaliteit

Graag willen we hier ook nog één algehele misvatting aanstippen. Sommige kijkers zijn in de veronderstelling dat het huren of kopen van een film in 4k beeldkwaliteit ook betekent dat je die film in de hoogste kwaliteit op elk mogelijk scherm kunt bekijken. Dat is helaas NIET het geval. Wil je films en series in de hoogst mogelijke kwaliteit bekijken? Zorg dan dat je een laptop, computer of televisie met 4k beeldscherm hebt. Anders heb je er niets aan om een film te huren of kopen die deze kwaliteit heeft. Hiervoor raden wij de betrouwbare en goed geprijsde webwinkels Bol.com en Coolblue aan.

Televisies met 4k beeldscherm

Bekijk hier alle televisies met 4k beeldscherm op Bol.com

Bekijk hier alle televisies met 4k beeldscherm op Coolblue

Laptops met 4k beeldscherm

Bekijk hier alle laptops met 4k beeldscherm op Bol.com

Bekijk hier alle laptops met 4k beeldscherm op Coolblue

Monitors met 4k beeldscherm

Bekijk hier alle monitors met 4k beeldscherm op Bol.com

Bekijk hier alle monitors met 4k beeldscherm op Coolblue