Waar kun je de film ‘Past Lives’ (2023) online kijken?

Veel film- en serieliefhebbers vragen zich af hoe ze de film Past Lives (2023) online kijken kunnen. Deze Oscargenomineerde dramafilm draait om twee jeugdvrienden die elkaar uit het oog verliezen, maar daarna toch een tweede kans krijgen. In dit artikel geven we aan of deze film op het moment van schrijven te bekijken is op een van de streamingdiensten.

Waar kun je de film ‘Past Lives’ (2023) online kijken?

Past Lives draaide in oktober 2023 in de Nederlandse bioscopen. Hieronder hebben we op een rijtje gezet of en waar je hem momenteel online kunt kijken.

Amazon Prime Video➡️ Ga meteen naar Past Lives bij Amazon Prime Video. De film is hier sinds kort te streamen en sluit je nu een abonnement af, dan kijk je de eerste 30 dagen gratis.
⛔️ Disney+Momenteel kun je deze film niet kijken bij Disney+.
⛔️ HBO MaxDeze nieuwe videodienst heeft Past Lives niet in het aanbod opgenomen.
⛔️ NetflixDeze film is op het moment van schrijven niet te zien bij Netflix.
✅ Pathé Thuis➡️ Ga direct naar Past Lives bij Pathé Thuis. Deze streamingdienst heeft de film onlangs aan het aanbod toegevoegd, waardoor je hem zonder abonnement kunt huren en kopen. Als je je nu gratis aanmeldt, dan kijk je je eerste film met tot 60% korting.
⛔️ ViaplayBij Viaplay is Past Lives nu niet te zien.
⛔️ VideolandIn het aanbod van Videoland is de film nu niet te vinden.
⛔️ SkyShowtimeSkyShowtime heeft de film nu niet aan het aanbod toegevoegd.

Verhaal en trailer van ‘Past Lives’ (2023)

Nora (Greta Lee) en Hae Sung (Teo Yoo), twee diep verbonden jeugdvrienden, worden uit elkaar gerukt als Nora’s familie vanuit Zuid-Korea naar Canada emigreert. Twaalf jaar later studeert Nora in New York en hervinden de twee elkaar via het internet. Ze fantaseren over een wederzien, maar de afstand doet het contact verwateren. Nog eens twaalf jaar later is Nora inmiddels getrouwd en wordt ze tijdens een allesbepalende week herenigd met haar jeugdliefde, als hij haar opzoekt in New York. In haar debuutfilm onderzoekt toneelschrijver Celine Song noties van het lot, de liefde, en de dunne scheidslijn tussen het leven dat we leiden en het leven hoe het had kunnen zijn. ‘Past Lives’ werd daarmee de grote verrassing van de filmfestivals van Berlijn en Sundance eerder dit jaar.

Streaming informatie over de film

TitelPast Lives
Jaar2023
SoortFilm
Duur1 uur en 46 minuten
TaalEngels
CategorieDrama, Romantiek
IMDb7,9 uit 87.000 stemmen
RegisseurCeline Song
CastJohn Magaro, Greta Lee, Teo Yoo

Synopsis: The Searchers

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.