Kijkcijferkanon ‘Passengers’ (2016) is vanaf nu te zien bij Film1

Als je als streamingdienst uitdraagt Altijd Een Goede Film te willen leveren aan je abonnees, dan is het natuurlijk ook zaak om daar werk van te maken. Aldus heeft Film1 opnieuw aangekondigd een aantal absolute toptitels te lanceren in april, waaronder het kijkcijferkanon Passengers uit 2016 met Jennifer Lawrence en Chris Pratt. Vanaf 23 april 2021 zal de ruimtefilm te bekijken zijn op het video on demand-platform.

Passengers (film, 2016) op Film1

Onder de aangekondigde nieuwe films op Film1 in april 2021 vielen opnieuw heel wat recente toptitels, waaronder Rambo: Last Blood uit 2019 met (natuurlijk) Sylvester Stallone in de hoofdrol, maar ook Angel Has Fallen (2019) met Gerard Butler en Morgan Freeman. Daarnaast voegt Film1 als enige SVOD-streamingdienst Les Misérables (2019) en Passengers (2016) toe aan het aanbod van het video on demand-platform. Hieronder vind je meer informatie over het verhaal van Passengers en bekijk je de trailer van de populaire film uit 2016 met Jennifer Lawrence en Chris Pratt.

Verhaal

Het ruimteschip, Starship Avalon, op zijn 120-jarige reis naar een verre kolonieplaneet die bekend staat als de “Homestead Colony” en die 5.258 mensen vervoert, heeft een storing in een van zijn slaapkamers. Als gevolg hiervan opent een slaapcapsule voortijdig en de enige persoon die ontwaakt, Jim Preston (Chris Pratt), is gestrand op het ruimteschip, nog 90 jaar van zijn bestemming verwijderd.

Trailer

Details van de film

Titel: Passengers
Jaar: 2016
Soort: Film
Duur: 1 uur en 56 minuten
Categorie: Drama, Romantiek, Sci-Fi
Regisseur: Morten Tyldum
Schrijver: Jon Spaihts
Cast: Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen
IMDb: 7.0 uit 354.000 stemmen

Veelgestelde vragen over Passengers op Film1