‘Paris Police 1905’ is nu te zien op Canal+ Series

De Franse politieserie Paris Police 1900 was een razend succes en daarom is het nu tijd voor een splinternieuw seizoen. De titel is deze keer Paris Police 1905 en het zal je dan ook niet verbazen dat het vervolg van de serie zich vijf jaar later afspeelt. Opnieuw worden we meegenomen naar het begin van de twintigste eeuw en volgen we inspecteur Antoine Jouin. De zes gloednieuwe afleveringen zijn sinds zondag 19 maart te streamen via Canal+ Series.

→ Meld je nu aan bij Canal Digitaal en kijk gratis de eerste week live en terug naar alle voetbalwedstrijden bij ESPN 1, 2, 3 én 4, bekroonde films & series, 60+ tv-zenders en meer ✅

Hier gaat ‘Paris Police 1905’ over

In Paris Police 1905 is Antoine Jouin (Jeremie Laheurte) terug om een gloednieuwe dood te onderzoeken. Hij is vijf jaar ouder (en wijzer) dan in het eerste deel, maar nog net zo toegewijd als altijd. Daarom stort hij zich nu ook weer volledig op de nieuwe zaak. Een onbekende man is op kerstavond in het Bois de Boulogne om het leven gekomen. Hoe dieper Antoine Jouin echter graaft, hoe meer hij zich afvraagt wie hij kan vertrouwen. Zelfs de politie lijkt iets te verbergen te hebben.

Hoewel het eerste seizoen van de serie al in november 2021 gelanceerd werd, vind je deze nog steeds in de top 10 van best bekeken series op Canal+ Series. Ook de pers en andere kijkers van over de hele wereld waren erg enthousiast. Het tweede seizoen valt zelfs nóg beter in de smaak, met een 7,5 op IMDb tegenover een 7,1. Een echte aanrader dus! Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.

‘Paris Police 1905’ kwam op 19 maart naar Canal+ Series

Het tweede seizoen van de serie kwam op zondag 19 maart naar Canal+ Series. Bij deze streamingdienst kijk je de eerste week gratis, waarna je vanaf €14,95 per maand al een abonnement kunt afsluiten. Met dit abonnement kan je niet alleen naar tientallen films en series kijken, maar krijg je ook toegang tot ruim 60 tv-zenders en ESPN Compleet, om ook naar alle Eredivisiewedstrijden te kunnen kijken (plus de Keuken Kampioen Divisie, TOTO KNVB Beker, Europa League, Conference League, grote Amerikaanse sportcompetities als de NBA, NHL, NFL, MLB en nog veel meer).

Op de hoogte blijven van de nieuwste films en series op Canal+ Series? Houd dan vooral onze website in de gaten, laat je informeren via je mail of volg ons op social media. Bovendien geven wij altijd aan wanneer nieuwe films en series verwacht worden in onze wekelijkse Streamwijzer Top 10, dus neem ook zeker eens een kijkje bij die artikelen.

Meer informatie over de serie

Wanneer de zedenafdeling van de Parijse politie, op bevel van politiechef Lépine, begint met het opruimen van prosituees van de straten, wordt het lichaam van een man gevonden in het Bois de Boulogne. Inspecteur Antoine Jouin is verantwoordelijk voor onderzoek.

TitelParis Police 1900 / Paris Police 1905
Jaar2021-
SoortSerie
Duur2 seizoenen
TaalFrans
CategorieDrama, Misdaad
RegisseurFabien Nury
CastJérémie Laheurte, Evelyne Brochu, Thibaut Evrard, Marc Barbé, François Raison, Mathilde Weil, Vincent Debost, Alexandre Trocki

Synopsis: Canal+ Series

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.