Wanneer komt ‘Parasyte: The Grey’ seizoen 2 op Netflix?

De mensheid moet het opnemen tegen parasieten in de nieuwe Netflix-serie Parasyte: The Grey. Alle zes de afleveringen zijn nu te bingen. Veel mensen vragen zich echter af of er ook een Parasyte The Grey seizoen 2 komt. En wanneer zouden we er dan naar kunnen kijken op de Nederlandse Netflix?

Komt er een ‘Parasyte: The Grey’ seizoen 2?

Op een dag wordt de wereld overspoeld door parasieten, die trachten de hele mensheid over te nemen. De inwoners van de aarde moeten samenwerken om dit te voorkomen. Dit is het verhaal van Parasyte: The Grey, een serie die nú te streamen is op Netflix. Maar blijft het bij seizoen 1 of komt er meer?

Hoewel de seizoensfinale natuurlijk wel aanleiding geeft tot een verlenging, heeft Netflix op dit moment nog geen groen licht gegeven. Gecanceld is de scifiserie echter ook nog niet, wat betekent dat alle opties nog open liggen. Zodra we weten of Netflix nóg meer afleveringen gaat bestellen (of niet), werken we deze pagina direct bij.

Wanneer komt seizoen 2 van ‘Parasyte: The Grey’ op Netflix Nederland?

Op dit moment weten we nog niet óf er een Parasyte seizoen 2 verschijnt. Wanneer we er eventueel naar zouden kunnen kijken, is dus ook nog niet bekend. Uiteraard houden we je op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je mail en onze social media-kanalen als de streamingdienst meer informatie met ons deelt.

Meer weten? Je vindt een overzicht van alle verwachte titels in onze lijsten met nieuwe films en series op Netflix per maand. Ook updaten we wekelijks het artikel met titels die binnenkort op Netflix zullen verschijnen.

Verhaal en trailer van de serie

Wanneer onbekende parasieten met geweld menselijke gastheren overnemen en steeds sterker worden, moet de mensheid in actie komen om zich te verdedigen tegen de groeiende dreiging.


Synopsis: Netflix

Jessica Dijkhof
Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.