Oscarwinnende film ‘Parasite’ (2019) is nu de Movie of the Week bij Pathé Thuis

Het is weer tijd voor een splinternieuwe Movie of the Week bij Pathé Thuis. Deze week is door de streamingdienst de Oscarwinnende Koreaanse film Parasite uit 2019 geselecteerd. Hierdoor kun je hem alleen deze week met maar liefst 67% korting voor slechts €0,99 bekijken bij het video on demand-platform. Parasite is momenteel niet te zien op SVOD-diensten als Netflix, Disney+, Viaplay of Videoland, maar wel op HBO Max, NLZIET en Amazon Prime Video.

→ Je kunt je nu gratis aanmelden bij Pathé Thuis

Parasite (2019) is nu als Movie of the Week voor €0,99 te zien bij Pathé Thuis

Tot afgelopen dinsdag was de sci-fi film Voyagers nog tijdelijk in prijs verlaagd, maar in week 24 van 2022 is Parasite de ‘Movie of the Week’ bij Pathé Thuis. Daardoor is de film alleen deze week voor slechts €0,99 te huren bij de streamingdienst. Kijkers blijken daar dikwijls goed gebruik van te maken, want de Movie of the Week schopt het vaak al snel tot de Top 10 van meest bekeken films op Pathé Thuis.

De film werd geregisseerd door Bong Joon-ho en heeft in de cast sterren als Kang-ho Song, Sun-kyun Lee, So-dam Park en Yeo-jeong Jo. Deze week is Parasite maar liefst 67% in prijs verlaagd, want de gebruikelijke huurprijs begint bij €2,99. Je hebt tot en met maandag 20 juni 2022 nog de tijd om de film met korting te bekijken, want dan wordt er weer een nieuwe Movie of the Week uitgekozen.

Verhaal, details en trailer van ‘Parasite’ (film, 2019)

De werkloze Ki-taek en zijn gezin leven in een krappe woning een arm bestaan. Ze raken bijzonder gefascineerd door de rijke familie Park en zien mogelijkheden om van hun luxueuze bestaan te profiteren.

TitelParasite
SoortFilm
Jaar2019
TaalKoreaans
Duur2 uur en 7 minuten
CategorieDrama, Arthouse, Komedie, Thriller
IMDb8,5 uit 750.000 stemmen
RegisseurBong Joon-ho
CastKang-ho Song, Sun-kyun Lee, So-dam Park, Yeo-jeong Jo

Wat is de Movie of the Week bij Pathé Thuis?

Elke week bombardeert de TVOD-streamingdienst Pathé Thuis een film tot ‘Movie of the Week’, wat betekent dat je een week lang de tijd krijgt om de film voor slechts €0,99 te bekijken in plaats van de gebruikelijke huurprijs (tussen de €2,99 en €5,99).

De korting is deze week dus toegepast op de film Parasite uit 2019, die normaal gesproken tegen een huurprijs van €3,99 (HD) / €2,99 (SD) op de streamingdienst te zien is en te koop is voor €5,99 (HD) / €5,99 (SD). Wie ervoor kiest om de film te huren bij Pathé Thuis, zal hem gedurende 30 dagen in zijn/haar account hebben staan. Je kunt binnen die periode de film starten en vanaf dan krijg je 48 uur om hem een onbeperkt aantal keren te bekijken.


Synopsis: Pathé Thuis