Paranormal Activity: The Marked Ones (2014) | Nieuw op Videoland

Voor wie niet wachten kan op een nieuwe horrorfilm op Videoland is er weer mooi nieuws. Paranormal Activity: The Marked Ones staat vanaf nu online op de streamingdienst in Nederland! Heb je als horror liefhebber helaas geen Videoland en wil je toch de Paranormal Activity films kijken? Je vindt ze hier!

Paranormal Activity: The Marked Ones (2014) op Videoland

Vanaf woensdag 30 januari 2019 staat Paranormal Activity: The Marked Ones op Videoland. De liefhebber kan nu de film kijken op de streamingdienst in Nederland.

Verhaal Paranormal Activity: The Marked Ones (2014)

Jesse begint na dood van zijn buurvrouw gekke dingen mee te maken. Die rare gebeurtenissen zijn niet te verklaren. Het duurt dan ook niet lang tot hij uitvindt dat hij is gebrandmerkt door een demonische entiteit. Binnen no time is hij onder sterke invloed van die entiteit. Paranormal Activity: The Marked Ones (2014) wordt op IMDB beoordeeld met een 5.0 uit 10!

Trailer

Videoland Aanbod

Om te kijken wat er nog meer allemaal te zien is op de streamingdienst, klik hier: Videoland aanbod. Benieuwd wat er ook op de andere streamingdiensten te zien is? Klik dan hier.