‘Papadag’ staat nu op Netflix en volgens kijkers is dit een echte aanrader: “Heerlijke serie”

Er is een nieuwe toptitel van eigen bodem te zien op Netflix. De streamingdienst voegde namelijk op 1 juli 2023 twee seizoenen van de komedieserie Papadag aan het aanbod toe. En volgens kijkers mag je deze titel echt niet missen als je fan bent van Nederlandse series.

Lees ook: Top 10 – Kijktips voor de beste films en series elke week 🍿

Hier gaat de Nederlandse serie ‘Papadag’ over

Zes mannen zijn vader of overwegen dit te worden en ontmoeten elkaar in het park tijdens hun ‘Papadag’. Een onwaarschijnlijke maar hechte vriendschap ontstaat. Zo heb je Louis, die aan zijn tweede leg bezig is, en Bouzian, een jonge rapper van wie de vriendin na haar zwangerschap vertrokken is. Thijs wil vader worden met zijn vriend Sadiq maar twijfelt en Martijn heeft met zijn vrouw een kindje geadopteerd. Allemaal worstelen ze met hun eigen problemen, maar gelukkig hebben ze altijd elkaar nog.

Papadag werd van 2017 tot 2020 uitgezonden door de AVROTROS. De twee seizoenen werden geweldig bekeken en daarom heeft Netflix besloten ze ook aan het aanbod toe te voegen. Sinds zaterdag 1 juli zijn alle zestien afleveringen te bingewatchen.

Kijkers waren ontzettend enthousiast over de serie

Toen de serie Papadag op televisie verscheen waren kijkers ontzettend enthousiast. Dit merk je onder meer aan de IMDb-score van een dikke 7,5, maar ook aan de reacties op social media. Die zijn vrijwel uitsluitend positief. Hieronder hebben we een aantal op een rij gezet.

Bekijk hieronder direct de trailer

Heb je deze serie nog niet gezien? Neem dan vooral een kijkje bij de trailer hieronder of bekijk hem direct op Netflix.

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.