Kijktip: de heerlijke komedieserie ‘Panhandle’ is nu te bingen

Ben je op zoek naar een nieuwe serie om te bingewatchen? Dan hebben wij een hilarische kijktip voor je! Op Viaplay kijk je sinds kort naar Panhandle. Een excentrieke man raakt hierin verzeild in een groots, episch en bizar avontuur (iets met krokodillen en veel schokkende wendingen) als hij een lijk op de stoep voor zijn huis vindt.

Meld je nu aan bij Viaplay en kijk met 12,5% korting onbeperkt naar alle sporten (Formule 1, darts, voetbal, etc.), films en series ✅

Hier gaat de serie ‘Panhandle’ over

Panhandle speelt zich af in Florida en draait om de excentrieke detective Bell Prescott. Hij woont bij zijn moeder op een uitgestrekt landgoed waar op een dag een lijk gevonden wordt. Samen met verkeersagent Cammie Lorde gaat Bell op zoek naar de dader, terwijl allebei ook worstelen met hun eigen demonen en… heel veel rare dingen meemaken.

Kijkers waren ontzettend enthousiast over deze serie, zo blijkt onder meer uit de Rotten Tomatoes-score van maar liefst 100%. De hoofdrollen worden vertolkt door Luke Kirby (ook bekend van The Marvelous Mrs. Maisel) en Tiana Okoye (The Good Place). Een van de makers is overigens Bad Neighbours-regisseur Nicholas Stoller, dus dat belooft alvast veel goeds! Hieronder bekijk je de eerste beelden.

Panhandle | Official Trailer | Premieres September 26 on Spectrum

‘Panhandle’ staat sinds kort op Viaplay

Onlangs heeft Viaplay het complete eerste seizoen van Panhandle aan het aanbod toegevoegd. Alle acht de afleveringen zijn nu dus te bingewatchen. Naast Panhandle zijn er nog veel meer titels naar de streamingdienst gekomen in mei, zoals de bloedstollende misdaadserie Accused.

Benieuwd welke releases we nog meer allemaal kunnen verwachten? Ga naar het overzicht met nieuwe films en series op Viaplay per maand of bekijk wat er binnenkort naar de streamingdienst gaat komen. Verder houden we je hier natuurlijk ook altijd van op de hoogte via je mail en onze social media-kanalen.

Meer informatie over de serie

Wanneer een lijk bij Prescott op de stoep belandt, worden hij en Cammie gedwongen te worstelen met persoonlijke demonen, schokkende wendingen en krokodillen op hun reis om zichzelf en hun stadje in Florida te genezen.

TitelPanhandle
Jaar2022
SoortSerie
Duur1 seizoen
TaalEngels
CategorieKomedie
IMDb6,9 uit 610 stemmen
MakersNicholas Stoller, Carla Kettner
CastLuke Kirby, Tiana Okoye, Lorenza Izzo, Lesley Ann Warren, Wallace Smith, Glenn Morshower, Forrest Goodluck

Synopsis: Viaplay

Jessica studeerde Nederlandse literatuur en Communicatiewetenschappen aan de Vrije Universiteit. Als Redacteur bij Streamwijzer kan ze nu eindelijk haar passies voor schrijven en films combineren. Je maakt haar vooral blij met horrorfilms en Nederlandse romcoms.